Dayanamıyorum.Sen bir bitir de öyle gel soru sorup durma.
Dayanamıyorum.Sen bir bitir de öyle gel soru sorup durma.
Nasıl gidiyor?Dayanamıyorum.
Baya sardı. Birisi webtoonların One Piece'i demişti. Hakkı var.Nasıl gidiyor?
Ben dediydim. Gerçi benden önce 500 defa söylenmiştir çünkü webtoonların One Piece'iBaya sardı. Birisi webtoonların One Piece'i demişti. Hakkı var.
OP ta dövüş yok kiBaya sardı. Birisi webtoonların One Piece'i demişti. Hakkı var.
OP ta dövüş yok ki
Rachel diye dolanmıyor artık. Hatta bayağıdır Baam'ın hedefi Rachel değil. Yani yine karşılaşıyorlar, Rachel etkin olarak hikayede var ama Baam peşinden koşmuyor. Baam'a aşık olan değil de seven var bolca. Aşk denir mi bilemiyorum. Sen soruları sor, kimse yazmıyor konuya zaten, ben cevaplarımBaam'a aşık olan var mı? xd Ve Baam hala Rachel da Rachel diye dolanıyor mu? Androssi Zahard bana sempatik gelmişti.
Anladım, teşekkürler. Bir ara ona bakmayı düşünüyorum.
Baam en çık kimi seviyor? Dost olarak yani?Rachel diye dolanmıyor artık. Hatta bayağıdır Baam'ın hedefi Rachel değil. Yani yine karşılaşıyorlar, Rachel etkin olarak hikayede var ama Baam peşinden koşmuyor. Baam'a aşık olan değil de seven var bolca. Aşk denir mi bilemiyorum. Sen soruları sor, kimse yazmıyor konuya zaten, ben cevaplarım
En çok olarak diyebileceğimiz biri yok galiba ya. Ama illa birini söyleyeceksem Khun derim herhalde. Bizim Timsah-Khun-Bam muhteşem üçlü.Baam en çık kimi seviyor? Dost olarak yani?
Onlar hala bir arada mı yahu? Ben 140tayım ayrılardı şu an. Onları seviyordum bir arada olunca.En çok olarak diyebileceğimiz biri yok galiba ya. Ama illa birini söyleyeceksem Khun derim herhalde ya. Bizim Timsah-Khun-Bam muhteşem üçlü.