Haftalardır, ya da aylardır mı demeliyim, güncele gelmeye çalışıyorum.
Zamanında, hell train başları, bir sebeple bırakıp, anlamadığım bir sebeple yeniden başlamaya karar verdim.
İyiki de vermişim, Tower of God çok güzel bir seri.
Karakter gelişimi olsun, ikili dinamikler olsun, mangakanın mizah anlayışı olsun, çizimler olsun, dengesi olsun çok güzel bir seri.
Zaman atlamasından sonra gördüğüm Baam'dan memnun olmasam da, sanırım böyle bir şeyin gerçekleşmesi gerekiyordu.
O artık bir katil ve F.U.G'un bir parçası. Benimsemiş.
Sanki içindeki o masum oğlanı yitirmiş cehennemde. Eskiden umrunda bile olmayan Tanrı meselelerini daha bir konuşur olmuş. Daha rahat, daha günlük bir meseleymiş gibi.
Zaman atlamasından kısa bir süre önce Bam, Endorsi'ye uzun zamandır unutulmuş o meşhur "Ölümden daha çok korktuğum bir şey var." sözünü dediğinde sanki bu sözü son kez duyacağımız için bu sahneye koydu mangaka.
Endorsi'nin ağzından "O sizin bildiğiniz Bam" dedi ve ona veda ettik gibi hissediyorum şimdi.
Tabi çok değişti bu oğlan diye yakınmıyorum ama değişim başladı gibi hissettirdi bana zaman atlaması sonrası.
Bu arada 3. Kardeşin kime konuştuğunu anlayan oldu mu?
Sanki Khun'a diyor gibiydi. Tam da bizimkilerin çok güçsüz ve yardıma muhtaç kaldığı zamanda ortaya çıkması falan.
Ama Khun ne alaka?
Dahası Rak nerede, yeşil bir kaplumbağa belirdi, isimlendirmesi lazım.