Senin favori beşin kimler? Merak ettim.Yan karakter sevici seni xD
Senin favori beşin kimler? Merak ettim.Yan karakter sevici seni xD
Baam, Koon, Yuri, Ran, Jinsung, Urek ve Evankhell. Spesifik bir liste değil farkındayım.Senin favori beşin kimler? Merak ettim.
Vay, 7'de 5 eşleşiyor favorilerimiz. Spesifik falan umursamam ben. Hepsinin sebebi farklı olabilir.Baam, Koon, Yuri, Ran, Jinsung, Urek ve Evankhell. Spesifik bir liste değil farkındayım.
Aklın yolu bir. :/ Uyuşmayan karakterler hangileri?Vay, 7'de 5 eşleşiyor favorilerimiz. Spesifik falan umursamam ben. Hepsinin sebebi farklı olabilir.
7'de 4'müş bu arada, yanlış görmüşüm. Olsun, çoğunluk sağlandı.Aklın yolu bir. :/ Uyuşmayan karakterler hangileri?
Arka planda kaldığına katılıyorum ama karakterli bir kardeşimiz ya. Mantığını, felsefesini -artık ne dersen,- beğeniyorum. Zoro'ya yakın diyebilirim karakter olarak.@Roronoa Zoro
Önceki sayfadan Androssi ve Hatsu'yu tahmin etmiştim zaten. Marco sürpriz oldu sadece. :/ Hatsu iyi güzel ama çok kenarda kaldı. Daha az gözüken Ran bile daha çok icraat yaptı. Silik bir karakter imajı var yani.
Eh işte. Kılıç ustası olduğu için az da olsa benzer bir felsefeye sahipler ama Zoro'ya yakın kişi net Aguero'dur. :/Arka planda kaldığına katılıyorum ama karakterli bir kardeşimiz ya. Mantığını, felsefesini -artık ne dersen,- beğeniyorum. Zoro'ya yakın diyebilirim karakter olarak.
Serideki konumu ve ana karakterle ilişkisi açısından Koon=Zoro. Hatta Koon biraz daha baskın gibi Zoro'dan.Eh işte. Kılıç ustası olduğu için az da olsa benzer bir felsefeye sahipler ama Zoro'ya yakın kişi net Aguero'dur. :/
Haklısın. Zoro genellikle kenarda takılan ve vakti geldiğinde rakibini kesip keyfine bakan bir karakter. Koon ise baya baya bütün olayların içine dalıp yeri geldiğinde herkesi yönlendiren bir yapıda.Serideki konumu ve ana karakterle ilişkisi açısından Koon=Zoro. Hatta Koon biraz daha baskın gibi Zoro'dan.