Baam kötü yaralanıp komaya falan girmez ya öyle bi galibiyet alıcakki kule yerinden oynayacak ve artık kral zahard alenen faaliyetlere başlamak zorunda kalıcaktır. Zaman atlaması olabilir ama koma olmaz kanımca.Aklıma ne geldi. Baam ile yakınları arasında çok ciddi farklar oluştu. Ona iyi kötü ayak uydurabilecek en uygun kişi Androssi var sadece. Bu durum bunların ekip olarak kuleyi tırmanmasını zorlaştıracak diye tahmin ediyorum.
Peki bu durum nasıl dengelenecek? İşte burada totomdan uydurduğum tahminim devreye giriyor xD Baam, hocasının intikamını alacak ama aşırı derecede yaralanacak. Öyle ki komaya girecek ve çok uzun süre uyanamayacak.(İntikamdan önce de olabilir bu olay) Bu süre zarfında da ekip tırmanmaya devam edecek ve Baam'ı da yanlarında taşıyacaklar. Bu süre zarfında da yeterince güçlenecekler.
Aha da bitti. %0.9'la gerçekleşme ihtimali olan bu hikaye gerçek olursa Raiden demişti dersiniz. :/
Birde khoon ve rak illaki 12 ailedekiler gibi bir kutsallık kazanacaktır. Yoksa yanında duramazlar ilerki zamanlarda. Haa 12 ailenin ölümsüzlüğünün kaldırılmasını başarırlarsa bilemem.
Birde ben bu p_up ların Baam dan geleceğini düşünüyorum onlara. Hersey özümseyen insan bu gücü başkalarına aktarabilecektir ilerleyen zamanlarda.
@İnari garip değil bence durum. Oradaki yeon ailesinden olan elemanın çekiçteki tüm gücü khoonda. Bu gücü kullanması garip degil. Benim garibime giden adamın tüm gücünü oradaki domuza vermesi sonra ise khoona vermesi saçma. Su an hic bir gücü yok onun