3. kat derken en tepeden 3. demek istedim olum. 3. siraya geriledi deyince öyle düşündüm.3. sırada olan Zahard'a 3. kat diyor daha ne olsun. @RocheFelix sen görme sakın.
3. kat derken en tepeden 3. demek istedim olum. 3. siraya geriledi deyince öyle düşündüm.3. sırada olan Zahard'a 3. kat diyor daha ne olsun. @RocheFelix sen görme sakın.
Zahard alır hepsini. Bir kere gözüküp meydandan çekilen adamları birinci ve ikinci sıraya yazmışlar. Tüm kulede Zoro fanı sendromu var. Sonuna kadar Zahard'cıyız.3. kat derken en tepeden 3. demek istedim olum. 3. siraya geriledi deyince öyle düşündüm.
Anlamadığım nokta da o ya adama ''Kulenin Kralı'' diyorlar ama 3. sıraya geriledi de diyorlar farklı geldi bana yani.Zahard alır hepsini. Bir kere gözüküp meydandan çekilen adamları birinci ve ikinci sıraya yazmışlar. Tüm kulede Zoro fanı sendromu var. Sonuna kadar Zahard'cıyız.
Çünkü kulenin kralı seçilmiş kişi zahard. Tüm sistem onun kurduğu şekilde ilerlemiş. Diğer iki isim bir an görünüp sonra ortadan kayboluyorlar. Neden Zahard'ın Üstündeler çünkü ondan güçlüler. Zahard isterse yönetim ofisine söyler kendi adını yazdırır ama dürüst sanırım.Anlamadığım nokta da o ya adama ''Kulenin Kralı'' diyorlar ama 3. sıraya geriledi de diyorlar farklı geldi bana yani.
Bir de o var nasil bir an görünüp ortadan kayboluyor? Herkes kuleye tirmanmiyor mu?Çünkü kulenin kralı seçilmiş kişi zahard. Tüm sistem onun kurduğu şekilde ilerlemiş. Diğer iki isim bir an görünüp sonra ortadan kayboluyorlar. Neden Zahard'ın Üstündeler çünkü ondan güçlüler. Zahard isterse yönetim ofisine söyler kendi adını yazdırır ama dürüst sanırım.
Zahard kulenin kralı. Diğer ikisi ise kulenin dışından. Yine de dediğim gibi, sarı oğlanı savunacağız.Anlamadığım nokta da o ya adama ''Kulenin Kralı'' diyorlar ama 3. sıraya geriledi de diyorlar farklı geldi bana yani.
Hem kütüphaneyi okumuyorsun güncelde değilsin diye hem de böyle sorular soruyorsun. Madem soracan niye okumuyorsun o kısmı. Madem güncele gelene kadar okumayacan neden soruyorsun.Bir de o var nasil bir an görünüp ortadan kayboluyor? Herkes kuleye tirmanmiyor mu?
Nasil oluyor da bu 2 adam bir anda yukarida ortaya cikip sonra ortadan kayboluyor?
Spoiler ise söylemeyin işte olum :SZahard kulenin kralı. Diğer ikisi ise kulenin dışından. Yine de dediğim gibi, sarı oğlanı savunacağız.
Hem kütüphaneyi okumuyorsun güncelde değilsin diye hem de böyle sorular soruyorsun. Madem soracan niye okumuyorsun o kısmı. Madem güncele gelene kadar okumayacan neden soruyorsun.
Phanta yı oku ama Enru yu okuma. Phanta da spoilerlık birşey yok.Spoiler ise söylemeyin işte olum :S
Biliyorum spoiler olduğunu ama merak işte
Neyse gidip okuyayım
Tamam, bakayım o zaman sağolPhanta yı oku ama Enru yu okuma. Phanta da spoilerlık birşey yok.
Enryu'da da yok ki, biz seriyi okurken o kadar bekledik ama bir şeyler biliyorduk. Hatta benim en sevdiğim kısım yazarın o şeylerden bahsedip kendini kısıtlaması olmuştu. 100 bölüm sonrasını kurgulanmış ama çakma bahsetmek yerine ciddi bilgi vermişti.Phanta yı oku ama Enru yu okuma. Phanta da spoilerlık birşey yok.