Biz mecburiyetten okumuştuk. Ama şuan okuyanın bu spoilerı yemeden o bölümleri okuma şansı var. Oraları okuduktan sonra dönüp kütüphaneyi okumak daha zevkli olur gibi geldi bana.
Gerçi Enryu yu bilmeden de o bölümden o kadar zevk almaya bilirsin. O konuda haklısın kararsız kaldım
İyi de bu serinin içinde bunun cevabını almıyorsun ki, yani seriyi güncele kadar okusam da phanta ile ilgili bilgi almıyorum. 10 aile, Baek Ryun veya başka kişileri webtoon için alamam. Bu seri hem kitap hem webtoon gibi, bir olayı uzun uzun yazıyla anlatamaz. Sınırsız dünyanın kapılarını ek bilgiyle sana açıyor. Orta dünya diye abartmayayım ama kendi webtoon tarzının orta dünyası diyeyim.
Yuri niye Baam'a ilgi duyuyor bunun cevabı phanta'da saklı. Onu okumayan Yuri niye aşağı kata geldi, siyah martı hiç düşünmeden verdi, kanat ağacının kuruluşunda neden oradaydı. Mazino ile ilişkisi ne hep cevabı Phanta'da saklı.
2 sene ya da 3 sene önce diyelim biz o kadar tartışıp ne nasıldır diye konuşurken hep o bilgilerden yararlandık ve fikir ürettik. Hangimiz Enryu sahnesi ne zaman çıkacak diye beklemedi?
Gereksiz kalabalık oldu buralar.
Bu Croco kaliteyi çok düşürdü. Ayık kafa da okumuyor.