https://prnt.sc/m35vtn Bu fikir verir en azından.Orası full spoiler la nasıl okuyayım orayı.
Mangayı bitireyim sonra silip süpürürüm ben tüm TOG olayını
https://prnt.sc/m35vtn Bu fikir verir en azından.Orası full spoiler la nasıl okuyayım orayı.
Mangayı bitireyim sonra silip süpürürüm ben tüm TOG olayını
Bu iyiymiş, bizimkiler bayağı çöp bu durumda.
Zamanla onlarda güçlendi. Başlangıç kısmı bizimkilerde E seviyesi oldular ya. Bu arada her katın hakimi var. Onlar yüksek seviyeci kişilerden oluşuyor. En üsteki linki tıkladıysan görmüşsündür. Bir sürü seviyeci var. Urek ne dedi çöp seviyecilere görmüşsündür zaten.Bu iyiymiş, bizimkiler bayağı çöp bu durumda.
İşte bu Zahard, Urek gibilerin kendi katlari yok mu?Zamanla onlarda güçlendi. Başlangıç kısmı bizimkilerde E seviyesi oldular ya. Bu arada her katın hakimi var. Onlar yüksek seviyeci kişilerden oluşuyor. En üsteki linki tıkladıysan görmüşsündür. Bir sürü seviyeci var. Urek ne dedi çöp seviyecilere görmüşsündür zaten.
Var. Ama özellikle gösterilmedikçe bilemiyoruz tabi kimin hangi katın hakimi olduğunu. 2. Katın hakimi evankhell den bahsedildi ikinci katta. Oraya zahard tarafından tarafından atanmış hakimi öldürüp yerine geçti. Zahard da ona verdi o katı. Bu istisnadır tabi. Veya urek in ilk göründüğü bölümlerdesin sanırım. O hayvanda bi çiçek olan bölümler. O kat da yihva nın ailesinin katı. On ailenin, zahard ın , bazı grupların katları var.İşte bu Zahard, Urek gibilerin kendi katlari yok mu?
Olmaz olur mu tabi var. Katların aslında sahipleri gardiyanlar özel varlıklar, Zahard ve 10 aile testleri onlardan almışlar. Her katı fethettiler ve hakimi oldular. Katların başındaki yüksek seviyeciler gardiyanlar yerine testleri yapan kişiler. Hatırlarsan Ewankhell burada olsa ölürdük diye 2. katta çok söylendi.İşte bu Zahard, Urek gibilerin kendi katlari yok mu?
Sen bunca zaman o sıralamayı kat sahipleri olarak mı okudun Selim açıklamış ta oturmuştur bir şeyler inşallah spoiler yiyecem korkusundan yanlış yanlış okuma hikayeyi az spoiler zarar vermez zaten kimse de hikayenin tadını kaçıracak spoiler vermez la merak etme Jinsung örtmenimiz çok eskiden gençlik yıllarında biraz psikopatmış o yüzden 10 aile mensuplarından yüksek seviyeci olmayanlar dışındakiler it gibi tırsar reisten muhtemelen, hele kurallı olan Koon gözüne bile bakamıyorduBu iyiymiş, bizimkiler bayağı çöp bu durumda.
3. sırada olan Zahard'a 3. kat diyor daha ne olsun. @RocheFelix sen görme sakın.Sen bunca zaman o sıralamayı kat sahipleri olarak mı okudun Selim açıklamış ta oturmuştur bir şeyler inşallah spoiler yiyecem korkusundan yanlış yanlış okuma hikayeyi az spoiler zarar vermez zaten kimse de hikayenin tadını kaçıracak spoiler vermez la merak etme Jinsung örtmenimiz çok eskiden gençlik yıllarında biraz psikopatmış o yüzden 10 aile mensuplarından yüksek seviyeci olmayanlar dışındakiler it gibi tırsar reisten muhtemelen, hele kurallı olan Koon gözüne bile bakamıyordu
Hiç sorma ya gördüm sıralamış soruları 3. kat 6. kat falan dedim noluyoruz neyse güncele gelince doya doya yağdırırız üstüne bilmesi gereken her şeyi3. sırada olan Zahard'a 3. kat diyor daha ne olsun. @RocheFelix sen görme sakın.