Peşine bir de bu
Son düzenleme:
Trenin kalkış yaptığı istasyonda Baam cinnet geçiriyor ya ulan bu çocukta potansiyel var adam olacak bu diyorum sonra tekrar Rachel ile karşılaşıyor yine aynı şeyler acaba nasılsın mı desem ne desem diye kurmaya başlıyor Bu kötü huyundan da kurtulacak yakında inanıyoruz Koon ve Rak ikilisi favorim ilişkilerine bayılıyorum
Peşine bir de bu
Bende yedim hocam yalnız değilsinLa olum ne bileyim o kadar değişeceğini düşünmedim belki de
Sadece ben mi yemişim bu olayı :S
Ooo değişecek yani bir daha sen yine çaktın bana spoiler'ı :S
İşte fazla yorum yapan yok diye her bölüm için başlık açacak imkanımız yok burada tartışıyoruz günceli. Çok yorum yapın da yeni sezonda yeni formata geçelim.Bende yedim hocam yalnız değilsin
Hahaha Rak adamdırŞu 2 salak sağ olsun kahkaha attım
Onu demiyor arkadaş bu Viole'nin Baam olduğunu anlayamamıştım da ben o da sanırım yemiş bu numarayı.İşte fazla yorum yapan yok diye her bölüm için başlık açacak imkanımız yok burada tartışıyoruz günceli. Çok yorum yapın da yeni sezonda yeni formata geçelim.
Aynen güzel takım oluşuyor şuan ama ne bileyim Baam'ın iyi niyetli biri olmasına rağmen Racheli gömmesi lazımdı. Hala bu tip düşüncelere girince ben sinir oluyorum ana karaktere.Trenin kalkış yaptığı istasyonda Baam cinnet geçiriyor ya ulan bu çocukta potansiyel var adam olacak bu diyorum sonra tekrar Rachel ile karşılaşıyor yine aynı şeyler acaba nasılsın mı desem ne desem diye kurmaya başlıyor Bu kötü huyundan da kurtulacak yakında inanıyoruz Koon ve Rak ikilisi favorim ilişkilerine bayılıyorum
Yorum yapanlar hep aynı sayımızı artırmak lazım @Sir Crocodile kazandırdık aramıza ama yetmez yeni avlar lazımİşte fazla yorum yapan yok diye her bölüm için başlık açacak imkanımız yok burada tartışıyoruz günceli. Çok yorum yapın da yeni sezonda yeni formata geçelim.
Ben 353'den mi devam ettim işte birikmişti 50 bölüm kadar güzel gidiyor açıkçası. İşte @Sir Crocodile daha geriden geldiğinden onun bölümleri beni de bir acaba dedirtti. Ama geriden gelmek çok uzun sürer be@RocheFelix @Sir Crocodile sizin yüzünüzden tekrar okuyasım geliyor da 400+ bölüm oldu seri, çok zaman alır . Bir de eski bölümlerde mizah için daha çok panel ayırabiliyordu, şimdilerde iyi dövüş çizeceğim diye fazla yapamıyor sanki
@Demirhf O soru Ölüm katından önceydi, şimdi en azından Baam'ın binlerce yaşında olduğunu ve bir değil 2 doğum tarihi olduğunu biliyoruz bu da bir şeydir
Öyledir. Bak ilk serinin ilk bölümleri geldi aklıma... Üzdü :/Hahaha Rak adamdır
Onu demiyor arkadaş bu Viole'nin Baam olduğunu anlayamamıştım da ben o da sanırım yemiş bu numarayı.
Aynen. Biraz dalgın okuyordum o zamanlar. Baam olduğunu anlayınca bi has.. durumu oldu Sonra 2. okuyusumda çok bariz Baam olduğu belliydi nasıl anlamamışım dedim.