biz evrenin en büyük sırlarını çözüyoz diğer konuda sen hala spoiler :/bu yarin cikacak sayi mi? spoiler yedim sanirim...
öbür konu yanıyor yanıyor.
anlatsam inanmazsın o derece
biz evrenin en büyük sırlarını çözüyoz diğer konuda sen hala spoiler :/bu yarin cikacak sayi mi? spoiler yedim sanirim...
Söylediklerinde spoilller yok ama fazla açılma.bence baam a kim oldugunu söylicek annesini felan baya önemli rolü var enryunun dikeni aslında baam a ait gibi düşünüyorum abi cok yakısıyor dikenle baam şekil
Maschenny Zahard mıydı, odur bence. Yuri ile acele iddiaya tutuşmuştu yakında olabileceği aklıma gelmişti.Belki Koon ailesinden biridir.
Mavi saçlar
Adam gıcık işte ya. Herifin sırf şu huyu yüzünden seriyi tartışmaktan zevk alamıyorum. Şimdiki zaman hikayesine odaklanamıyorum arkadaş. Bin tane bilgi verdi kuralsızlar aile liderleri bilmem ne, şimdi ölüm katında ezikleri okutuyor bize :/Bu mangaka niye kendi serisinden spoiler veriyor anlamadım.Yok wangnan ölmeden kulenin zirvesine çıkarsa ilginç olur falan.Garip.
Genel bilgiler verebilir de hikayede teori üretilecek kadar düşünülen şeyleri niye açık açık söylüyor çözemedim.Böyle konuşmalar esere zarar verir.Yapıtı insanların kendi yorumlaması lazım.Herkes kendi anlamlarını çıkaracak yani üzerinden.Maschenny Zahard mıydı, odur bence. Yuri ile acele iddiaya tutuşmuştu yakında olabileceği aklıma gelmişti.
Adam gıcık işte ya. Herifin sırf şu huyu yüzünden seriyi tartışmaktan zevk alamıyorum. Şimdiki zaman hikayesine odaklanamıyorum arkadaş. Bin tane bilgi verdi kuralsızlar aile liderleri bilmem ne, şimdi ölüm katında ezikleri okutuyor bize :/
Axis olduğundan haberide olmayabilir.Bulmaca kulede axis gücünü elde etmiş olabilir. Neden derseniz. Urek yönetim ofisini basıyor benim Bulmaca dövüştüğümü gördünüz mü de beni onun arkasına yazıyorsunuz diyor. Kaybedersin diyorlar ama bu Urek sonuçta Bulmaca'yı takip edip gelmiş ve tanışma ihtimalleri yüksek, kule dışında belki eskiden vs atıyorlardı. Phanta kulede axis olmuş olabilir gibi geliyor bana, ne diyorsunuz?
Bilmiyorum ama axis hikayesi değişecek gibi geliyor.Axis olduğundan haberide olmayabilir.
Veya ondan eğitim aldığı palavradır.