Arie Honun Birebir Testini Geçmiş Olan Arie honun kızıBu Hoauqin o Zahard prensesi olmasaydı diyip duruyordu.Kimdi o isim ben mi kaçırdım ?
Yuri değil herhalde.
Seride gözükmüş müydü yoksa bilgi olarak mı geçti ?Arie Honun Birebir Testini Geçmiş Olan Arie honun kızı
Line çevirisinde normal bir prenses olarak geçiyor ama başka bir ceviride aynı aileden bir prenses tarafından yenildiği söyleniyordu diye hatırlıyorum.Seride gözükmüş müydü yoksa bilgi olarak mı geçti ?
wikide geçmiş sanırım banada nephie söylemişti.
Aklıma takılmıştı.Cevaplar için teşekkürler.Line çevirisinde normal bir prenses olarak geçiyor ama başka bir ceviride aynı aileden bir prenses tarafından yenildiği söyleniyordu diye hatırlıyorum.
Aynen öyle o yüzden Arie Hagipherione Zahard olabilir deniyor ama kesin değil.Line çevirisinde normal bir prenses olarak geçiyor ama başka bir ceviride aynı aileden bir prenses tarafından yenildiği söyleniyordu diye hatırlıyorum.
Daha acil güncele gel diyorum başka bir şey demiyorum.Arkadaş bu Baam neydi ne oldu ? Kişilik olarak diyorum güç olarak değil.Çok kırılgan bir yapısı vardı şimdi dobra dobra konuşuyor.100 - 150 bölümde ne hale gelmiş.800 bölüm oldu bizim luffy bunun yarısı kadar olgunlaşamadı. Bu kısmı iyi yapmışlar.