Ellerinize sağlık.
Adam Zahard mekanına girerken ,adamı kimse tanımıyor.Ne kurallı,ne seviyeci.Birden ortaya çıkıyor.Bu bende açıkcası kulede istediği şekilde dolaşabildiği kanısı uyandırdı.Belki kulede çok az zaman geçirdi bu adam.Ondan kimse tanımıyor.@Eru Crowley
Ne zaman Axis olduğunu bilmiyoruz. Belki Zahard'ın mekanı bastıkran sonra oldu Axis. Demek istediğim buydu. Orada zaten Lotr'dan örnek de verdim.
Şöyle bir teori ile açıklayayım mesela. Zahard'ın mekanı bastı ve kuleden çıkışın yolunu öğrendi. Bu çok zor bir yoldu ve bunu başardı, neticesinde de Axis oldu.
@AirJordan
Aynı mantıkla Baam'da Rachel'ın peşinden girdi kuleye. O zaman Rachel'da Baam'dan güçlü mü demek oluyor bu?
Ayrıca Urek'ten güçlü olması Axis olmasını gerektirmez. Enryuu da Urek'ten güçlü ama Axis değil.
Urek'in Karakayla falan işi olacağını sanmıyorum. Onun farklı hesapları var gibiydi. Garam Zahard ile ilgili büyük ihtimal.Ben yeni güncele ulaştım tesadüfen bu forumda denk geldim de başladım bu seriye konusuyla, karakterlerin potansiyelleriyle falan heyecan verici bir seri. Bir çok manga ya da manwha okudum ama one piece kadar beni etkileyen tek seri oldu diyebilirim. Son bölümden sonra bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum Spoiler olmasın okumayan arkadaşlara
Urek ölüm katına gittiğinde Karaka'yı tokatlar mı acaba arada kazayla Rachel'in boynunu büküverir mi bir umut ya da amacıyla ilgili tahminleriniz var mı ?
Eğer olursa Karaka karakterine veda ederiz bence. O yüzden olmaz.Ben yeni güncele ulaştım tesadüfen bu forumda denk geldim de başladım bu seriye konusuyla, karakterlerin potansiyelleriyle falan heyecan verici bir seri. Bir çok manga ya da manwha okudum ama one piece kadar beni etkileyen tek seri oldu diyebilirim. Son bölümden sonra bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum Spoiler olmasın okumayan arkadaşlara
Urek ölüm katına gittiğinde Karaka'yı tokatlar mı acaba arada kazayla Rachel'in boynunu büküverir mi bir umut ya da amacıyla ilgili tahminleriniz var mı ?
Baam için erken Karaka ile savaşmak ama Mazino denk gelirse yanındakileri de halleder diye ümitleniyorum elimde değilUrek'in Karakayla falan işi olacağını sanmıyorum. Onun farklı hesapları var gibiydi. Garam Zahard ile ilgili büyük ihtimal.
Rachel konusunda hiç umutlanma
Tamam Karaka'ya dokunmasın ama geçerken Rachel'ın tipine falan gıcık olsun bariEğer olursa Karaka karakterine veda ederiz bence. O yüzden olmaz.
Zaten Baam'ın Karaka ile ilgilenmesi imkansız şuan (ama dikenin tamamlanmasından ne çıkar kestiremiyorum ). Yuri korkuluk olarak gitmemiştir bunların yanında. Karaka da o yüzük olduğu sürece şu aşamada inmez zaten (Gerçi inerse o yüzük de Rachel hanıma kalır )Baam için erken Karaka ile savaşmak ama Mazino denk gelirse yanındakileri de halleder diye ümitleniyorum elimde değil