Doğru onlar olabilir. Ben daha çok seviyeci olmuş prenseslerden bahsediyor diye düşünmüştüm.Zaten gelmedimi 2 prenses kaiserin yanindaydi maschny in yoldaşlari olduklarini soylediler
Doğru onlar olabilir. Ben daha çok seviyeci olmuş prenseslerden bahsediyor diye düşünmüştüm.Zaten gelmedimi 2 prenses kaiserin yanindaydi maschny in yoldaşlari olduklarini soylediler
:/ Onlar Cletus'un avatarindaki moonlighttan bahsediyorlar...batoto da konuşulanlara göre;
tog korede 18 yıldır devam eden bir novel ve bazı kısımları kırpılarak çizgi romanlaştırılıyor.
Ellerine sağlık. Alçak gönüllü olunurda bu kadar olunmaz.
Ellerinize sağlık teşekkürler.
Yok ya niye yanlış anlayalım, söyledim. Değerlendirmek onlara kalmış.Ellerinize sağlık teşekkürler.
Bir daha ki bölümlerde Blog Çevirileri kısmının yazı stilini biraz daha düz yapabilir misiniz? Bu yazı stili biraz keskin gibi göz yoruyor (en azından bende öyle). Tabi yanlış anlamayın bu şahsi bir önerim karar sizin
Yalnız Urek'in yanındaki adam diyor ki onun sayesinde kurtulduk felan. Bir yanlışlık var gibi duruyor?Mazino'nun kıyafeti satılıyor mudur acaba? @_ShiroYasha_ Senin yorumu çaldım ama. Kapşon harbi çok iyiymiş.
Yok ya niye yanlış anlayalım, söyledim. Değerlendirmek onlara kalmış.
Tşkler elinize sağlık