Evet Yihwa, çok kötü duruyor o açıdan, normal yayına kadar değiştirir diye umuyordum.o yatan kız kim?
Evet Yihwa, çok kötü duruyor o açıdan, normal yayına kadar değiştirir diye umuyordum.o yatan kız kim?
offffff offf!!!! icim icimi yiyor suan!!!!Peki sen bilirsin ne yapak ama 3 bölüme bir bomba daha patlatacak çizer en azından bunu verem
takima hosgeldin!Birçok kere karşıma çıkmasına rağmen okumadım bu seriyi ama son zamanlarda forumda gezinirken sürekli gözüme iliştiği için bir bakayım dedim. 4 günde güncele geldim. Gerçekten güzel bir seriymiş baya hoşuma gitti. hepinize teşekkür ederim bunun için, buna siz vesile oldunuz sayılır.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ben birçok anime manga ve hatta web noveli okudum. Şu Rachel kadar gıcık olduğum bir karakterle karşılaşmadım. Bunun için de bu serinin yazarını ayrıca bir tebrik etmek lazım.
Hoş geldin, seriyi sindirmek biraz zaman alır, aklına takılanları sor. Bir ara kütüphaneyi de okursan iyi olur.Birçok kere karşıma çıkmasına rağmen okumadım bu seriyi ama son zamanlarda forumda gezinirken sürekli gözüme iliştiği için bir bakayım dedim. 4 günde güncele geldim. Gerçekten güzel bir seriymiş baya hoşuma gitti. hepinize teşekkür ederim bunun için, buna siz vesile oldunuz sayılır.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ben birçok anime manga ve hatta web noveli okudum. Şu Rachel kadar gıcık olduğum bir karakterle karşılaşmadım. Bunun için de bu serinin yazarını ayrıca bir tebrik etmek lazım.
Tekrar düşündüm de 2. sezonun ismi Return of the Prince'ti acaba 3. sezonun ismi Tower of Death mi olacak.Ellerine sağlık. Kule demesi garipmis gerçekten acaba birşey çıkacak mı altından : )
Bu adamda amma hasta oluyormuş ha