Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Rachel'ın kuralsızlığının bir olayı illaki vardır. Durduk yere başkasının kapısından girip kuleye girilemez herhalde. Hadi girdi Headon niye geri çıkartmadı. Belli ki bir şeyler var Rachel'da ve Headon da bunu gördü. Sırf Baam için önüne oltayla sarkıtılan havuç değildir. Seviye olarak güçlü olmayabilir, hiçbir zaman güçlenemeyebilir. Ama bir olay için anahtar kişi vs. çıkacaktır. Tamamen değersiz olduğunu düşünmüyorum.
Katılıyorum. Ama bence seviye olarak da güçlenecektir. Baam'ı bulması falan tesadüf değil bence, Baam'ın kim veya ne olduğunu biliyordur. Hatta 25. Baam adını bile bu vermiştir belki.

Bu arada Androssi bir daha ki sefere Eleine'i her türlü döver.:p

Rachel'ın kuralsızlığının bir olayı illaki vardır. Durduk yere başkasının kapısından girip kuleye girilemez herhalde. Hadi girdi Headon niye geri çıkartmadı. Belli ki bir şeyler var Rachel'da ve Headon da bunu gördü. Sırf Baam için önüne oltayla sarkıtılan havuç değildir. Seviye olarak güçlü olmayabilir, hiçbir zaman güçlenemeyebilir. Ama bir olay için anahtar kişi vs. çıkacaktır. Tamamen değersiz olduğunu düşünmüyorum.
Belki de bir şeyler çıkacaktır. Ama Headon bir şey gördüğü için değil anladığım kadarıyla Rachel'ı bir şey için kullanıyor gibiydi. Başta hatta Headon baya bir eziyor Rachel'ı?

Bu arada baştaki Bay Leroro felan onları görsek iyi olurdu.:D

Androssi'de Rachel hakkında bizden farklı bir yerden geliyormuş gibi hissettim demişti. Rachel gidip Baam ile dövüşecek seviyeye gelmez ama belli seviyeye gelecektir.
http://www.webtoontr.com/_/tower-of-god/27
Misal Zahard ile birlikte kuleye giren 10 Aileden Ari Han. Güç olarak ilk 1000 arasında bile olmayan bir Yüksek Seviyeci.

Ama ben Rachel'in ölmesi taraftarıyım.

Bu arada Rachel'İn kulenin içinden olduğu nerde geçiyor ?
Ben Baam ve Rachel'in ikisininde kulenin dışından geldiğini Baam'ın bir sebeple mağarada yaşamak zorunda kaldığını düşündüm açıkçası.

Son düzenleme:
ben de rachel'ın baam'ın yemi olduğunu düşünüyorum aslında. headon kulede bişeyler peşinde o yüzden rachel'ı engelleyebilirken engellemedi ve baam'ı izledikten sonra ne yapacağını sordu. yoksa sanmıyorum rachel'ı potansiyeli için aldığını :D

Bu adamın karanlık yönünü ve sadakatini çok seviyorum. Baam'a verdiği değer. Baam için yapabilecekleri felan. Bu adamın arkadaşlık yönünü çok iyi işliyor. Bana neden HxH'daki Gon ile Killua'yı hatırlatıyor. Killua'da Gon için her şeyi yapabilir. :D

Bu adamın karanlık yönünü ve sadakatini çok seviyorum. Baam'a verdiği değer. Baam için yapabilecekleri felan. Bu adamın arkadaşlık yönünü çok iyi işliyor. Bana neden HxH'daki Gon ile Killua'yı hatırlatıyor. Killua'da Gon için her şeyi yapabilir. :D
Koon normal biri değil, bunların ailesi işlenirken hakkında baya bilgi öğreniriz. Seri sonunda Baam'ı satar bu, başta Baam kuralsız ben onla test almam diye numara yapınca herkesi inandırmıştı.

Koon normal biri değil, bunların ailesi işlenirken hakkında baya bilgi öğreniriz. Seri sonunda Baam'ı satar bu, başta Baam kuralsız ben onla test almam diye numara yapınca herkesi inandırmıştı.
Ben sanmıyorum Baam'ı satacağını. Baam'ın üzerinden ilk defa güven hissini gördü. Güvenebileceği biri olabileceğini. O yüzden Baam onun için en değerli arkadaşı. Mangaka Rak-Koon-Baam üçlüsünü özel olarak çiziyor... O üçü ortak gibi bir şeyler. Ben öyle algılıyorum olayı.

Ayrıca dediğin yerde de yine Baam'<ın iyiliği için öyle davranabilmeyi bile göze almıştır. Rak yememişti tabi. Bir de Leeso.

Ben sanmıyorum Baam'ı satacağını. Baam'ın üzerinden ilk defa güven hissini gördü. Güvenebileceği biri olabileceğini. O yüzden Baam onun için en değerli arkadaşı. Mangaka Rak-Koon-Baam üçlüsünü özel olarak çiziyor... O üçü ortak gibi bir şeyler. Ben öyle algılıyorum olayı.
Bence de satmaz ama keşke her seride olan bu klişeyi yapmasa büyük ters köşe olur. Yoksa üçü tekrar buluşunca aynı oda da uyumaları her şeyi anlatıyor.

Bence de satmaz ama keşke her seride olan bu klişeyi yapmasa büyük ters köşe olur. Yoksa üçü tekrar buluşunca aynı oda da uyumaları her şeyi anlatıyor.
Klişe değil. Satması Koon'un profili çizer atar bence. Sonuçta her şeye rağmen ilk üçlünün arkadaşlığı sarsılmaz bir temel üzerine oturtuldu. Önceki bölümlerde çok güzel işledi arkadaşlıklarının gelişimini.:D O şekilde tepeye varacaklar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık