Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    116
Tam konusu değil de ben Thorn, silahların içine mühürlenmiş canavarlar, Hoaqin'e büyüyü veren şeytanın falan hepsinin birbiriyle ilişkili olduğunu düşünüyorum. Sanki uzak geçmişte bunlarla şu an gardiyan olarak bildiğimiz varlıklar arasında bir savaş olmuş da kaybetmişler ve sürülmüşler gibi. Şu anda da kulede karışıklık çıkarmak için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar hatta Headon'un onların tarafında olduğunu düşünüyorum.
Gardiyanların yancısı olan Zahard 'a karşı kurulmuş olan Fug da bu şeytanımsı varlıklar için çok iyi bir maşa konumunda.
Enryu'nun gardiyanı öldürmesi ve ortada kalan parçalardan şeytanlar çıkması falan oldukça şüphe uyandırıcı.
Tam konusu burası aslında. Bu gibi fikirleri burda değilde nerde tartışacağız? :D

Bu arada bence öyle bir şeyler var mıdır bilmiyorum ama onların dediğin gibi bir olayı yoktur hani olay bu şekilde intikam olayına dönüşmez bence.

Tam konusu burası aslında. Bu gibi fikirleri burda değilde nerde tartışacağız? :D

Bu arada bence öyle bir şeyler var mıdır bilmiyorum ama onların dediğin gibi bir olayı yoktur hani olay bu şekilde intikam olayına dönüşmez bence.
Valla hacı, boşlukları ben kafama göre doldurdum da elimizde bazı ipuçları var dayanak olarak kullanabileceğimiz. 43. katta hem önemli şeyler öğreneceğiz hem de önemli kişilerle karşılacağız gibi. Baam'da da değişim rüzgarları esiyor zaten hayırlısı :D

Valla hacı, boşlukları ben kafama göre doldurdum da elimizde bazı ipuçları var dayanak olarak kullanabileceğimiz. 43. katta hem önemli şeyler öğreneceğiz hem de önemli kişilerle karşılacağız gibi. Baam'da da değişim rüzgarları esiyor zaten hayırlısı :D
Bakalım. Önemli olan Baam'ın bence Urek ile bulaşması olacak.:D

Bakalım. Önemli olan Baam'ın bence Urek ile bulaşması olacak.:D
Yok ya gardiyan olduren Enryu ve Zahard'ın sarayında katliam yapan Phantamium'a bakınca Urek irregular olarak pek göze batmıyor daha çok 11. büyük aile lideri gibi.
Mesela kuleden çıkmak için Gustang'ten bilgi almaya çalışmış ama ikna edemeyip vazgeçmiş diğer kuralsızlar farklı metotlar denerdi bence :D
Bir de Baam Rice pota geri dönmüş ve artık tanrı olma kaderini kabullenmiş, ilgilenenlere duyrulur.

Yok ya gardiyan olduren Enryu ve Zahard'ın sarayında katliam yapan Phantamium'a bakınca Urek irregular olarak pek göze batmıyor daha çok 11. büyük aile lideri gibi.
Mesela kuleden çıkmak için Gustang'ten bilgi almaya çalışmış ama ikna edemeyip vazgeçmiş diğer kuralsızlar farklı metotlar denerdi bence :D
Bir de Baam Rice pota geri dönmüş ve artık tanrı olma kaderini kabullenmiş, ilgilenenlere duyrulur.
Şu spoilerda ki şeyi nereden öğrendin? :D

Hmm aslında Urek'te 4.sıra ile 10 ulu aileden önde olduğunu gösteriyor. Ama adamın amacı farklı. Karakteri farklı. Neden Phantamium ile bir bağlantısı çıkacak gibi geliyor bana her zaman Baam'ın ama bakalım neler olacak.:D

Şu spoilerda ki şeyi nereden öğrendin? :D

Hmm aslında Urek'te 4.sıra ile 10 ulu aileden önde olduğunu gösteriyor. Ama adamın amacı farklı. Karakteri farklı. Neden Phantamium ile bir bağlantısı çıkacak gibi geliyor bana her zaman Baam'ın ama bakalım neler olacak.:D
Siu Urekle ilgili birşeyler söylemişti ama bunu direk aktarmak yerine söylenti demeyi tercih etmiş:
Urek kuleye Phantamium'u bulmak için girmiş, bulamayınca çıkmayı denemiş ama daha önce dediğim gibi çıkış yolunu bulamamış.
Sırasının Phantamium'dan düşük olduğu için Ranking Office'ni basmış, '' Siz benim onunla dövüştüğümü gördünüz de mi alta koyuyorsunuz demiş. İdareci ''Emin ol kaybederdin'' deyince sinirlenip gitmiş.
Spoiler da bugün vip Naverciler için ön gösterim çıktığından, hani leaked chapter deniyor ya.

Siu Urekle ilgili birşeyler söylemişti ama bunu direk aktarmak yerine söylenti demeyi tercih etmiş:
Urek kuleye Phantamium'u bulmak için girmiş, bulamayınca çıkmayı denemiş ama daha önce dediğim gibi çıkış yolunu bulamamış.
Sırasının Phantamium'dan düşük olduğu için Ranking Office'ni basmış, '' Siz benim onunla dövüştüğümü gördünüz de mi alta koyuyorsunuz demiş. İdareci ''Emin ol kaybederdin'' deyince sinirlenip gitmiş.
Spoiler da bugün vip Naverciler için ön gösterim çıktığından, hani leaked chapter deniyor ya.
Anladım. Dediğin ile alakalı olarak asıl olay ordan başlayacak zaten.

@Elodin

Edit: Bu arada Enryuu'nun dikeni ile güçlü olması bir benim mi hoşuma gitmiyor? :D

Son düzenleme:
Anladım. Dediğin ile alakalı olarak asıl olay ordan başlayacak zaten.

@Elodin

Edit: Bu arada Enryuu'nun dikeni ile güçlü olması bir benim mi hoşuma gitmiyor? :D
Aslında dikenin Enryu'nun silahı olduğu hiçbir yerde geçmiyor. Bildiğimiz şey gardiyan öldüğünde geride devasa diken biçimli bir cisim kalması. Bunun gardiyanın bedeni olduğu falan da düşünülüyordu.
Enryu'nun dövüş stili sayısız bang oluşturup( 9 binden fazla olduğu saptanmış) bunları shinsoo mızrakları şeklinde fırlatmak.
Ben daha önce bahsettiğim gibi Dikenin içindeki iblis ya da iblislerle ( Rachel ölüm katındaki başka bir dikenden bahsediyordu) gardiyanlar arasındaki meseleden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu iblislerin gardiyanların kontratlarını counterlama durumu olabilir.

Aslında dikenin Enryu'nun silahı olduğu hiçbir yerde geçmiyor. Bildiğimiz şey gardiyan öldüğünde geride devasa diken biçimli bir cisim kalması. Bunun gardiyanın bedeni olduğu falan da düşünülüyordu.
Enryu'nun dövüş stili sayısız bang oluşturup( 9 binden fazla olduğu saptanmış) bunları shinsoo mızrakları şeklinde fırlatmak.
Ben daha önce bahsettiğim gibi Dikenin içindeki iblis ya da iblislerle ( Rachel ölüm katındaki başka bir dikenden bahsediyordu) gardiyanlar arasındaki meseleden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu iblislerin gardiyanların kontratlarını counterlama durumu olabilir.
Anlıyorum. Ama Enryuu ya da diğer Kuralsızlar ya da Zahard ve 10 ulu aile bu şekilde bir yol izlememiştir. Baam'ın aldığı güç onun değil bu net olarak bildiğimiz bir şey. Ha tam olarak nasıl da işe yarıyor bilmiyoruz. Belki de o güç sadece onu alabilecek güçte olana geliyordur. Ama bu cevabı Baam'ın şu Tanrı denilen şey ile arasında geçen olayda öğreneceğimizi düşünüyorum.

Anlıyorum. Ama Enryuu ya da diğer Kuralsızlar ya da Zahard ve 10 ulu aile bu şekilde bir yol izlememiştir. Baam'ın aldığı güç onun değil bu net olarak bildiğimiz bir şey. Ha tam olarak nasıl da işe yarıyor bilmiyoruz. Belki de o güç sadece onu alabilecek güçte olana geliyordur. Ama bu cevabı Baam'ın şu Tanrı denilen şey ile arasında geçen olayda öğreneceğimizi düşünüyorum.
Baam dikenin ruhu diyebileceğimiz iblis ve her şeyi absorbe edebilme şeklinde iki ayrı güce sahip. God of guardians iblisi ''aykırı varlık'' olarak tanımlamıştı daha önce Baam'ın asıl gücü her şeyi absorbe edebilmek gibi bir şey. Daha fake thorna bile sahip değilken gördüğü teknikleri kopyalayabilmesi de bu sayede mümkündü. Ancak Rice pot'taki devrim (kendini keşfetme) olayında Baam bu gücünü keşfedince kendinden korkup transtan kendi isteğiyle çıktı. Çünkü bu Baam'ın ideallerine tamamen aykırıydı; kulede herkesin başkalarını çiğneyerek tırmanmasından nefret etmesine rağmen insanların ruhlarını emip güçlenmenin onu Hoaqin gibi yapacağını düşündü. Aynı zamanda da kendi gerçek kimliğini öğrenmek istiyordu ve istasyonu değiştirmek için tekrar Avcı adayı kimliğine ve Fug'ın otoritesine ihtiyaç duyunca aslında ''Tanrı'' olmanın o kadar da kötü olmayacağını düşündü.
Gerisi Spoiler:
Hem de aynı zamanda iki farklı kişiliğe sahip olması onu yoruyordu. Avcı adayı kimliğini bir türlü kabullenemesi ve kendi gücünü reddetmesi sonucu en yakın arkadaşlarından ikisini kaybedince ( Rak ve Yihwa) bir karar vermesi gerektiğini anladı.

Sonunda bir karar verdi ve en son God of guardians'a söylediği ''Bana nasıl bir tanrı olunacağını öğret'' lafıyla avcı adayı kimliğini kabullenmiş gibi duruyor.
Kusura bakma Tog tartışacak pek kimseyi bulamıyorum baya dolmuşum. Pek de sorularına cevap veriyor sayılmam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık