Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Hikayenin hızına bakarsak bir aile lideri yenilebilir hatta ölebilir bile ancak en kötü ihtimalle yüz yüze gelip savaşacaklar. Eninde sonunda bunlar olacak şeyler. Şu an Baam'ın birini öldürmesi için erken ama Zahard'dan önce de başka aile liderlerini öldürecektir diye düşünüyorum tabii en az 300 400 bölüm sonra. Örneğin Arie Hon gibi Zahard destekçisi bir aile liderini geçmeden Zahard'a ulaşmak mümkün değil. Ama tüm bunlardan önce bu archın bitmesi ve sonrasında bir zaman atlaması gerekir. Hikayenin şu an ki haliyle bile bitmesi en az 500+ belki 1000 bölüm sürecektir. Ancak hikayeyi yedire yedire eskisi gibi anlatması lazım. Bence Siu sağlığı nedeniyle hikayeyi bitiremeyeceğini düşünmeye başlamış olabilir. Bu hız onu gösteriyor biraz da. Çünkü hikayenin geldiğimiz şu noktasında Baam'ın hikayesini bir an önce vermeye çalışıyor bize Gustang aracılığıyla. Bunu yapmazsa bu hikaye nihayete ermeyebilir.

En iyi seri bile yarım bırakıldığı zaman kötüleniyor. Kral katili güncesi kitabını bilen bilir çok iyi bir roman olmasına rağmen bir türlü son kitabı yazılmıyor bu serinin bu yüzden fanları tarafından yerden yere vuruluyor. E Tog'un da bir yerde artık sonunun nasıl bağlanacağının düşünülmesi hikayenin buna göre kurgulanması lazım. Hikayenin şu anki haliyle Baam'ın gerçek hikayesini öğrenmesi, güç kazanıp müttefik bulması, 13 ayı toplaması, diken parçalarını bulması, kulenin amacını öğrenmesi, Zahard'dan önce bir sürü güçlü düşmanla savaşması, Hedon gibi şahısların gizemini çözmesi vs bir sürü konu var ve bunlar 5-10 yıl arasında yedirerek anca işlenebilir.

Siu son birkaç archtır her şeyi ağırdan aldı öyle ki Kallavan, Dovon, Yama gibi karakterleri bile biz ana karakterlerden daha iyi tanıdık. Yama'nın geçmişini Baam'dan daha iyi biliyoruz resmen. Hikaye bir yerde ana karakterler üzerine derinleşmezse seri bitmeyecek ve 20 yıl sürecek. Siu'nun sağlığını da düşünürsek böyle bir şey mümkün değil. Dolayısıyla hızlanması şart ama bunu bu şekilde yaparsa senaryoyu bozacak maalesef.

Seri başlayalı hali hazırda 13 yıl olmuş. Umarım HxH gibi olmaz işin sonu.
İkidir dikkat ediyorum savaş alanları konusunda bir sıkıntı var. Yuri'nin Tiara ile savaştığı noktada da Baam'ın Ren ve yılanla savaştığı noktada da vardı bu. İki aile lideri bu daracık alanda savaşamaz. Siu'nun savaşı geniş bir alana taşıması lazım boyutunu/yarattığı yıkımı göstermek için yoksa burada basit bir çarpışma ve kaçış olur anca. Gemi tamamen yok olup geminin seyahat ettiği katlara geçerlerse belki mantıklı olur. Ancak daracık köprüde çarpışacaklar ve kurallılar ve alan bundan etkilenmeyecekse Siu kendi mantığına ters düşer. Bu aralar çok yapıyor bunu.
 
Aile liderleri savaşacak ve etrafları kurallılar + dal aile liderleri ile çevrili he birde Lbp ana gemisinin daracık köprüsünde dövüşecekler. Şimdi diğer bölüme ana geminin allahına kavuşması şart oldu. bizim veledler nasıl hayatta kalacak işte onu çok merak ediyorum. Bu "ufak" sorunları boş verirsek trau'nun gustang'in sigarasını ikiye ayırdığı sahne baya hoşuma gitti ama bizim khun ne amaçlıyor gene ?
 
Summary by Google Lens:

First of all, it's a summary based on google lens, don't take it and throw it in facebook groups and then go around saying that the forum is posting fake things.

- Basically it has a lot of light and laser beam.

- AA comes up with a genius plan, he realized that Gustang wants to lure Traumerei somewhere, so he proposes a game based on chess.

-From what I understand, basically Team Baam has to flee and cannot be caught by LPB or PB and the final fight will be in a week, in a place decided by Gustang, Rei puts a condition that LPB Elbaba has to go with them , Elbaba doesn't like it and Traumerei says that what's left of his branch will be destroyed. lmao

- Rei's second condition is that he will only agree if Baam manages to escape without using LPB or PB forces.

- The place where Gororo intends to go with the submarine is the center of the mothership's aquarium, there the pressure of Shinsoo is much stronger and there is a new shinheuh from Rei, since the beginning (in the head of traumerei) Baam could never escape . I believe that's why Rei gave this second condition.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık