Koon Rak yerine Yuri olur psikopat kiz olur bir slayer veya Jinsung'la bu iki aile arasindaki savasta yer alsa cok heyecanli seyler olurdu ama kurallilarla anca oyunlar oluyor. Karakterleri ben de severim de hikayede yerleri biteli cok oluyor.SIU'nun Koon ve Rak'ı salması lazım artık.
Bu da olmaz, olmamalı çünkü Urek gibi bir hayvan bile 50 senede tırmanıyor kuleyi, bizimkiler tırmanmaya başlayalı kaç sene geçti, benim kendi tahminim 10-15 sene arasıdır(iyi ihtimalle), Rak eski bir soydan, Koon da iyi bir aileden geliyor olabilir(ki direkt soy bile olmayabilir tam hatırlamıyorum), en potansiyeline uğraşmış hallerinde bile 150-200 yıl sürmesi lazım seviyeci olmaları için, Nest arcından sonra biraz güç dengesinde yalpalamaya başladı, son izlediğimiz savaşta bile Baam ve bazı seviyeciler dışında onların orada yanıp kül olması lazım, bir şekilde bağlaması lazım buraları ama nasıl yapacak hiç tahmin edemiyorum.Koon'un yerine Baam'ın 2 sene uyuması lazımdı. Belki bir süre esir tutulup kendi iç dünyası ile iletişime geçerek kendini geliştirir. Koon ve Rak ise önce 77.katta kendini geliştirip sonra seviyeci olabilir.
2 sene lafın gelişi. Urek veya fug işi hızlandırmak için bazı destekler çıkabilir. Fug 'un test yöneticisi üyeleri bile var. isterseler çok dikkat çekmeden kısa sürede katları çıkabilirler. Mesela tren arçta böyle hızlı bir tırmanma yapmışlardı. Ha ne kadar güçlenirler böyle bir tırmanma ile ? Nasıl kontratlar alırlar?Bu da olmaz, olmamalı çünkü Urek gibi bir hayvan bile 50 senede tırmanıyor kuleyi, bizimkiler tırmanmaya başlayalı kaç sene geçti, benim kendi tahminim 10-15 sene arasıdır(iyi ihtimalle), Rak eski bir soydan, Koon da iyi bir aileden geliyor olabilir(ki direkt soy bile olmayabilir tam hatırlamıyorum), en potansiyeline uğraşmış hallerinde bile 150-200 yıl sürmesi lazım seviyeci olmaları için, Nest arcından sonra biraz güç dengesinde yalpalamaya başladı, son izlediğimiz savaşta bile Baam ve bazı seviyeciler dışında onların orada yanıp kül olması lazım, bir şekilde bağlaması lazım buraları ama nasıl yapacak hiç tahmin edemiyorum.
O süre tam olarak neye göre değişiyor bunu da netleştirmesi lazım.Bu da olmaz, olmamalı çünkü Urek gibi bir hayvan bile 50 senede tırmanıyor kuleyi, bizimkiler tırmanmaya başlayalı kaç sene geçti, benim kendi tahminim 10-15 sene arasıdır(iyi ihtimalle), Rak eski bir soydan, Koon da iyi bir aileden geliyor olabilir(ki direkt soy bile olmayabilir tam hatırlamıyorum), en potansiyeline uğraşmış hallerinde bile 150-200 yıl sürmesi lazım seviyeci olmaları için, Nest arcından sonra biraz güç dengesinde yalpalamaya başladı, son izlediğimiz savaşta bile Baam ve bazı seviyeciler dışında onların orada yanıp kül olması lazım, bir şekilde bağlaması lazım buraları ama nasıl yapacak hiç tahmin edemiyorum.