Bitirmek istese birkaç yıl, istemezse gideceği yere kadar. Elinde baya malzeme var.Bu seri tahmini olarak ne zaman biter?
Bitirmek istese birkaç yıl, istemezse gideceği yere kadar. Elinde baya malzeme var.Bu seri tahmini olarak ne zaman biter?
Yapan kişi şuan kaç yaşında ?Bitirmek istese birkaç yıl, istemezse gideceği yere kadar. Elinde baya malzeme var.
40 falan.Yapan kişi şuan kaç yaşında ?
Tamam aile liderleri de korkunç. Ama Jinsung Ha'nın lakabı korkunç. Adam her gördüğü yerde 10 aile liderlerini öldürüyor. Sonuçta Koon kendi aile liderinin kasasını soyuyor. Tamam gene de bu kadar rahat olmamalı ama azıcık da gideri var.Daha düne kadar Jinsung'un gözlerine bile bakamayan Koon'un aile liderlerinin yanındaki rahatlığı rahatsız etti beni...
Evet Jinsung aile üyelerini katletmesiyle ünlü, Koon korkmakta haklı ama diğer tarafta da tanrıdan farksız liderlerle asker arkadaşlarıymış gibi takılması söz konusu :/Tamam aile liderleri de korkunç. Ama Jinsung Ha'nın lakabı korkunç. Adam her gördüğü yerde 10 aile liderlerini öldürüyor. Sonuçta Koon kendi aile liderinin kasasını soyuyor. Tamam gene de bu kadar rahat olmamalı ama azıcık da gideri var.
Koon en boş karakter. Bu tinkiwinki keşke ölse.Daha düne kadar Jinsung'un gözlerine bile bakamayan Koon'un aile liderlerinin yanındaki rahatlığı rahatsız etti beni...
Yok lae öyle demeyeydin iyiydiKoon en boş karakter. Bu tinkiwinki keşke ölse.
+ kaşe imza mühür cidden çok rahatsız etti beni bu konuDaha düne kadar Jinsung'un gözlerine bile bakamayan Koon'un aile liderlerinin yanındaki rahatlığı rahatsız etti beni...