@Demirhf şaka yapıyorum tabi, sonuçta bu genel kanıyı öğrenmek için bir anket. Hatta millet baskı hissetmesin diye oyları kapalı tuttum
Karaka bu savaştan bizim kazanabileceğimiz bir şey yok dedi ama herkesin karşısında dişli bir rakip varken kaçmak da gerçekçi bir seçenek gibi gözükmüyor bana. Kallavan'ın durumu hakkında kesin bir fikir sahibi olsak güzel olacak. Yani eğer onu indirebilirlerse, kaçmak için açık yakalamış olurlar ve düşman saflarından böyle birini eksiltmek de, Jinsung'un kaybını dengeler.
O adamla Baam'ın uyuştuğunu da düşünmüyorum. Savaşmaktan yorulmuş biriyle, savaşmak için yeni yeni motive olan biri tam ters sanki. Baam o adama uyarsa bir sahil kasabasına yerleşip, domates yetiştirmesi lazım.
@Falcon of Light
Arlene Baam'ı kuledeki her şeyi yiyip bitirecek bir canavar olarak görüyormuş, Baam'ın içine Tanrı tarafından konulan güç bu. Temas ettiği teknikleri kopyalayabilmesi de bu absorbe etme gücüyle ilgiliydi bana göre.
Baam'ın kendi gücü diyebileceğimiz şey özel shinsoo manipülasyonu küre ve shinwonryu ki bunu da zaten kullanıyor.
Jinsung'un yenilmesi bana daha olası gözükmüştü. Sonuçta Baam'ın hocası ve yeni ortaya çıkan bir karakteri paket yapsa, o karakterin yaratılma amacı sadece yenilmek olurdu ama Siu karakterlerini sever, adama özgeçmiş yazmış baya
Yukarıda da dediğim gibi kendsine görev verilen kişi Kallavan, eğer o ölürse sanmam ki Elpathion görevi tamamlayacağım diye komutayı eline alsın. Bence geri çekilme emri verir. Elliot da orduya karşı pek nazik değildi, onun saldırılarından korkup geri çekildiler. Evankhell katı terk ederse Elliot bir şey yapmaz gibi.
Tabi hala Maschenny problemi var. Jinsung'a bitirici darbeyi vurmak için beklemişti, şu anda Ay Silahlarını almak için fırsat kolluyor muhtemelen ve komutayı eline alabilir.
@bybulut Benim de olmasını istediğim şey o, Kallavan ölmese bile 1. ve 2. bölüklerde adam kalmadı nerdeyse, Baam kurtulduğu müddetçe kaçışları zafer sayılabilir, sonuçta komutan ciddi yaralı ve çok sayıda kayıp verdiler.