Daredewill 23 Nis 2016 #182 Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Böyle bir seriyi sizin elinizden okumak büyük bir keyifti.
.zk. 23 Nis 2016 #183 vaaay beee. O kadar yapmış arkadaşlar. bi teşekkür eder insan. Patronla konuşayım da size bi daha Feng shen ji yapmasınlar!! yazıklar olsun!!
vaaay beee. O kadar yapmış arkadaşlar. bi teşekkür eder insan. Patronla konuşayım da size bi daha Feng shen ji yapmasınlar!! yazıklar olsun!!
Ghost 23 Nis 2016 #184 Okumak için bitmesini bekliyordum, bittiğine göre artık başlayabilirim. Seriye katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkürler.
Okumak için bitmesini bekliyordum, bittiğine göre artık başlayabilirim. Seriye katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkürler.
Kaizoku-Ou 23 Nis 2016 #188 Ulan be efsane seri bitti sonunda demek. Tam da tadında bıraktılar iyi oldu bence. Seride emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Emekleriniz için teşekkürler.
Ulan be efsane seri bitti sonunda demek. Tam da tadında bıraktılar iyi oldu bence. Seride emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Emekleriniz için teşekkürler.
raslan 23 Nis 2016 #189 aynen tam tadında bıraktılar ve bu güzel seri son buldu ellerinize sağlık bu seriyi türkçeye kazandırdığınız için
aynen tam tadında bıraktılar ve bu güzel seri son buldu ellerinize sağlık bu seriyi türkçeye kazandırdığınız için
Hei Long 23 Nis 2016 #190 Bu mükemmel serinin bizlere ulaşmasında emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum.