Jacques 19 Nis 2016 #171 Assassin's Creed IV: Black Flag serinin indirme linki bozulmuş sanırım. Birde, Mugen no Juunin bu serinin indirme linkini bulamadım.
Assassin's Creed IV: Black Flag serinin indirme linki bozulmuş sanırım. Birde, Mugen no Juunin bu serinin indirme linkini bulamadım.
Hei Long 19 Nis 2016 #172 Ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar. Hayırlısıyla fsj nin de bittiğini görebilsek çok güzel olacak. Jacques dedi ki: Mugen no Juunin bu serinin indirme linki Genişletmek için tıkla ... Link. Black Flag klasörü silinmiş sanırım.
Ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar. Hayırlısıyla fsj nin de bittiğini görebilsek çok güzel olacak. Jacques dedi ki: Mugen no Juunin bu serinin indirme linki Genişletmek için tıkla ... Link. Black Flag klasörü silinmiş sanırım.
NiTian ErXing 19 Nis 2016 #173 Jacques dedi ki: Assassin's Creed IV: Black Flag serinin indirme linki bozulmuş sanırım. Birde, Mugen no Juunin bu serinin indirme linkini bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Mugen no Juunin aka Blade of the Immortal. Assassin's Creed IV düzelttim linki.
Jacques dedi ki: Assassin's Creed IV: Black Flag serinin indirme linki bozulmuş sanırım. Birde, Mugen no Juunin bu serinin indirme linkini bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Mugen no Juunin aka Blade of the Immortal. Assassin's Creed IV düzelttim linki.
NiTian ErXing 19 Nis 2016 #174 Dikkat! Eksik Bölüm Uyarısı! Blade of the Immortal 160. bölümde birçok sayfa çevrilmemişti ancak onu çevirttirdik ve bugün onu da sunuyoruz. Çok önemli bilgiler içeren bir bölüm, arşiv yapanlar indirip ellerindeki bölümle değiştirsinler. İndir.
Dikkat! Eksik Bölüm Uyarısı! Blade of the Immortal 160. bölümde birçok sayfa çevrilmemişti ancak onu çevirttirdik ve bugün onu da sunuyoruz. Çok önemli bilgiler içeren bir bölüm, arşiv yapanlar indirip ellerindeki bölümle değiştirsinler. İndir.
Hei Long 20 Nis 2016 #179 Vay be şaka maka son bir bölüm kaldı. Teşekkürler dostlar, ellerinize sağlık.