Kenshin Perşembe saat 22:22'de #6,651 OP çizimlerinin kalitesizliğinden sonra göz zevkimizi yerine getirmek için tekrar okumaya başladım 200. bölümdeyim. Kaliteye hasret kalmışız
OP çizimlerinin kalitesizliğinden sonra göz zevkimizi yerine getirmek için tekrar okumaya başladım 200. bölümdeyim. Kaliteye hasret kalmışız
Alpamis Dün 05:32 da #6,652 Beyaz serinin son iki saniyesinde seriye girip en büyük etkiyi yapıyor hikayenin sonunu getiriyor. Buradaki OP haterı arkadaşlar Beyaz>Nika diyor. İşte objektiflik böyle bir şey.
Beyaz serinin son iki saniyesinde seriye girip en büyük etkiyi yapıyor hikayenin sonunu getiriyor. Buradaki OP haterı arkadaşlar Beyaz>Nika diyor. İşte objektiflik böyle bir şey.
Akagami No Shanks Dün 17:24 da #6,653 Üniversite de yumurta yerken acımdan kıvrandıgım zamanlarda kahvaltımda animesini izlerdim hey gidi günler be 2017-2018 zamanlarına gittim iyi mi. Mangayı da bitirmiştim de unutmusum seriyi yahu
Üniversite de yumurta yerken acımdan kıvrandıgım zamanlarda kahvaltımda animesini izlerdim hey gidi günler be 2017-2018 zamanlarına gittim iyi mi. Mangayı da bitirmiştim de unutmusum seriyi yahu