Bununla ilgili bu konuda yazmıştım ama bulması zahmetli. 2003 yılında sanırım, 17 yaşında bir kızla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları vardı, kefalet ödeyip serbest kalmıştı. O sıralar epey popüler olan bir serisini de bitirmişlerdi. 5-6 yıl piyasadan uzak kaldıktan sonra Toriko'yu çıkarmış. Oda ile kanka oldukları için ortak manga bölümü de var. Şu an 51 yaşında sanırım. Japonlar için çok da yaşlı sayılmaz, Shonen Jump potansiyelli yeni seri çıkarmakta zorlanırken belki bir şans daha bulur. Build King adında bir seri çıkarmıştı ama 20 bölümde bitirdiler, HxH gibi kallavi bir güç sistemi ve evren oluşturuyordu, herhalde okurların kafası basmadıBir mangakanın, kendi yaşıtında olmayan reşit olmayan bir kızla ilişkiye girmek için para ödediği iddiaları varken mangasının nasıl bu kadar ünlü olabildiğini gerçekten anlayamıyorum.

Benimde, bugün haberim oldu.Bununla ilgili bu konuda yazmıştım ama bulması zahmetli. 2003 yılında sanırım, 17 yaşında bir kızla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları vardı, kefalet ödeyip serbest kalmıştı. O sıralar epey popüler olan bir serisini de bitirmişlerdi. 5-6 yıl piyasadan uzak kaldıktan sonra Toriko'yu çıkarmış. Oda ile kanka oldukları için ortak manga bölümü de var. Şu an 51 yaşında sanırım. Japonlar için çok da yaşlı sayılmaz, Shonen Jump potansiyelli yeni seri çıkarmakta zorlanırken belki bir şans daha bulur. Build King adında bir seri çıkarmıştı ama 20 bölümde bitirdiler, HxH gibi kallavi bir güç sistemi ve evren oluşturuyordu, herhalde okurların kafası basmadı![]()