Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

İkisi de iyi insan.
Abi Jiro ne iyi ne kötü ne yararlı ne zararlı, tam bir faydasız.

Ichiryuu öyle değil adam dünya barışı için, dünya refahı için çalışıyor bir yandan bir gözü de kardeşlerinin üzerinde bir yandan bir gözü de şu uzaylıların üzerinde bir yandan Toriko'yu yetiştiriyor gelecek için vs...


Dünyadakileri yiyecekse buna kayıtsız kalamam diyor Jirou. Benzerlikleri buradan.
Abi işte biri "yumurta makata gelince" bir şeye karışırken, diğeri en başından beri bir plan ve bir ütopya ile yola çıkıyor. Benzerlikleri pek yok aslında, ikisi de yaşlı olması ve beraber büyümeleri haricinde çok farklı iki kişi.

Jiro biraz daha etrafını umursasa ne Midora o kadar savrulurdu ne Ichiryu yaptığı işlerde bu kadar yalnız kalırdı hatta Midora Vs Ichiryuu bile belki olmayacaktı.

Jiro'nun ölümü bile biraz aptallığından oldu. Ichiryuu ise kardeşini öldürmekten ise ölmeyi yeğlediği için öldü.


Jirou milletin nasibine mi çöküyor mangada?
Dediğimden onu mu çıkardın ? Kişiliklerinin farkınıs söylüyorum. O üç kardeşin hikayesinin bu kadar ilgi çekici olması ve uzun zamandır bir araya gelmemelerinin sebebi hepsinin birbirinden çok farklı olması.
 
Cümlende birtakım anlatım bozuklukları ve yanlışlıklar var. "Bile" bağlacı yanlış anlamda kullanılmış. Cümleye sanki "Fairy Tail kötü ama OP daha da kötü" anlamı katmış. Cümlede "bile" yerine Toriko gibi anlamı katmak adına "de" bağlacı olmalıydı. Diğeri ise "şu an" ifadesi cümlede gereksiz kullanılmış. Fairy Tail OP'den sadece şu an değil, her zaman daha iyiydi.

Sonuç olarak cümle şu şekilde olmalıydı. "Fairy Tail de OP'den iyidir."
Haklısın gercekten kusura bakmayın işçi bayramın da işe geldiğim için mental sağlığım yerinde degil o yüzden düzgün cümle kuramıyorum :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık