Toriko'nun atomu bile kalmazdı ki o zamanOradaki asıl Toriko yu kurtaran tesadüf Heraclesin ıska geçmesi bence. Şöyle yandan değilde alnının çatından hedef alaydı Toriko yu anca center kurtarırdı![]()

Toriko'nun atomu bile kalmazdı ki o zamanOradaki asıl Toriko yu kurtaran tesadüf Heraclesin ıska geçmesi bence. Şöyle yandan değilde alnının çatından hedef alaydı Toriko yu anca center kurtarırdı![]()
Çirkin suratlı bi neneydiKi öyle bıçak teknikleri var ki hayvani kesip etini alıyorsun sadece kemikleri bile yıllarca yaşamaya devam ediyor. Bishokukai deki birinin hayvanı sanırım öyleydi. Sadece uçan kemikler vardı. Toriko ile Komatsu besinleri şükretmeyi öğreniyorken bir tapınakta eğitim aliyorlardi o arc'ta geçiyordu.
Hee buruşuk buruşuk. Ama değerli bir neneydi deÇirkin suratlı bi neneydi![]()
Chiyo.Çirkin suratlı bi neneydi![]()
Ayrıntılı olana baktım da sadece wikide mevcut, hayranların çizimi olsa gerek.Zira MS ve Ishuhui'de de çizimler aynı şekildeİnsan şu scan işine biraz özen gösterir. Farka bak.
![]()
![]()
Aynen.Serinin başından bu yana toriko'nun yedigi yemekler sadece kırmızı şeytanımı güçlendiriyordu yoksa maviyede okadar etki ettimi gelişim?
Eger sadece kırmızı şeytan gelişti ise hiç gelişmeyen mavi şeytan tahmin edilemeyecek derecede güçlü olmuyormu hücreleri gelişmedi halde kırmızıdan güclü idi "hava" yenene kadarlar.
Yada yedigi yemekler bütün hucreleri ayni derecede etkiledi ben boşuna varsayımda bulunuyorum![]()