Bu senin düşüncen işte, ne biliyorsun takipçilerinin artmadığını ? 4 yıl önce çeviri - editine başladığımızda insanlara tavsiye etmekten dilimde tüy bitiyordu, şimdi çoğu KF okuyucusunun [Toriko okuyanların] 1 numaralı serisi Toriko olmuş durumda. Eskiden ben spoiler metin-resim paylaşmazsam kimsenin aklına gelmiyordu Toriko, şimdi özellikle spoiler metin-resim bekleyen, arayıp bulan, paylaşan insanların olduğunu görüyoruz, hangi serinin takipçisi artmamış ?
Diğer hususta Festival'in son bölümlerinden [Toriko'nun hücre uyandırmasından] önce Toriko okumuş kime sorsan Toriko'ya başrol demezdi, çünkü hep dayak yiyen, 1 vs 1 'de sürekli tokatlanan, diğer 3'lüden farkı olmayan ezik büzük bir karakterdi. Daha yeni yeni seçilmiş çocuk modunda gezmeye başladı. Bu yüzden başkarakterin sevilmemesi normal, ben de sevmiyorum Toriko'yu. Dayak yiyen karakterin sevildiği zaten duyulmamış bir şey.
Son hususta Toriko karakterleri uçlarda yaşayan tipler hep, o yüzden okurken kendinden bir şey bulamaman çok normal. Yani karşına bir arkadaşını al, sen biraz Zebra'ya, Grinpatch'e, Tommyrod'a, Sunny'e vs vs benziyorsun diyemezsin, adam sıradan değil, orjinal karakter tasarlıyor çünkü.