kaaaaaameeeeeehaaaameeeee...Şimdi benim merak ettiğim Heracles Havayı kullanıyordu [ ciğerler felan ]
acaba bu şebek ne yapacak
Toriko evreninde hayvanlar insan gibi değil, insanlar hayvan gibi. Sürekli bir evrim olgusu işleniyor ve insanlar üstün varlık olarak kabul edilmiyor. Yani insan - hayvan ayrımı yok.Olabilir
O değilde Heracles niye bunlara yardım etti acaba bu hayvanlar insan gibi mi düşüncesi oluştu aklımda
Yüzyıl Çorbası'nın 500 yıllık versiyonunu bekliyorum şahsen. Komatsu olmadan o çorbayı yakalayacaklar ve yiyecekler.Bu elemanlar Komatsu olmadan nasil pisirecekler Pair'i? : D
şu anki durum onu gösteriyor zaten. Ama bunları nasıl işleyecek merak içindeyim açıkçası. Zira sayı azaldıkça güç artıyor diyelim. O zaman en güçsüzü ile olabilecek en avantajlı şekilde karşılaşmalarına rağmen ezildiler sonuç başarılı olsa da.At Kral'da At - Ciğer muhabbeti, hayvanın özelliğine bakılarak beklenilebilir bir şeydi. Ölümsüz olması, sonsuz yenilenme yeteneği ekstraya giriyordu. Şimdiki kral maymun, bir maymunun en önemli özelliklerini düşünmek lazım. Çeviklik - hız - güçlü yumruklar görürüz muhtemelen ve bir tane de ekstra gösterebilir mangaka, hakikaten merak uyandırıcı bir bekleyiş bu.
Diğer hususta mangaka 8 Kral eşit güçte demedi ki hiçbir zaman. Adamın dediği şu,
1- GW'de 8 kıta var ve bu 8 kıtayı 8 tane hayvan Kral edasıyla yönetiyor.
2- [Toriko gelene kadar]Bu hayvanlardan güçlü kimse olmayacak.
Yani kendi aralarında bir hiyerarşileri olabilir bu hayvanların, belki Kıta 8'den Kıta 1'e kadar katlanarak artan bir güç çizelgesi vardır ve Kıta 1'deki en güçlüdür, bekleyip göreceğiz.