Şuradaki rahatlığı çok iyi.Aldık zehri yine. Şu bu bölüme bakayım diye diye 40-50 bölümü okudum baştan.
Jirou ile Ichiryu'nun tanıtımları farklı yapılsa da, özünde ikisi birbirine çok benziyor.
Şuradaki rahatlığı çok iyi.Aldık zehri yine. Şu bu bölüme bakayım diye diye 40-50 bölümü okudum baştan.
Jirou ile Ichiryu'nun tanıtımları farklı yapılsa da, özünde ikisi birbirine çok benziyor.
Seride meme yok japonlar sevmez sadece erkek olan animeleri.Bu anime niye yarım bırakıldı ?
Bence Komatsu yüzünden.Seride meme yok japonlar sevmez sadece erkek olan animeleri.
Bunun animesi yapılmış en kötü animeler listelerinde zirveye oynayacak türden bir animeydi. Yaptıkları şey Toriko değildi, Toei Toriko karakterleri ile 5 yaş civarını hedef alarak çok renkli, sansürlü ve yumuşak bir anime yaptı. Şidmi başka bir stüdyo Toriko'yu yeniden yapsa efsane bir şey çıkar ortaya, Japonlar bunu düşünmeli.Bu anime niye yarım bırakıldı ?
Uyarlama zaten aşırı kötü. Mangasına başlarım yazın. Ancak yine de Komatsu gerçeğini değiştirmiyor. Sırf onun için konu açtım bu forumda.Bunun animesi yapılmış en kötü animeler listelerinde zirveye oynayacak türden bir animeydi. Yaptıkları şey Toriko değildi, Toei Toriko karakterleri ile 5 yaş civarını hedef alarak çok renkli, sansürlü ve yumuşak bir anime yaptı. Şidmi başka bir stüdyo Toriko'yu yeniden yapsa efsane bir şey çıkar ortaya, Japonlar bunu düşünmeli.
Eğer kastın direkt animesi ise birkaç sahne gördüm ve devam etmemeleri çok iyi olmuş. Bu kadar göz kanatan çok az anime görmüşümdür.Bu anime niye yarım bırakıldı ?
Animesi çok kötüydü. Kastım o. Mangasını hiç okumadım. Yazın okuyacam.Eğer kastın direkt animesi ise birkaç sahne gördüm ve devam etmemeleri çok iyi olmuş. Bu kadar göz kanatan çok az anime görmüşümdür.
Manga 10 puansa, Gaymatsu yüzünden 8 puana düşüyor. Öyle boş, öyle gereksiz ve öyle mal bir karakter.Uyarlama zaten aşırı kötü. Mangasına başlarım yazın. Ancak yine de Komatsu gerçeğini değiştirmiyor. Sırf onun için konu açtım bu forumda.
Doriko-Zan.Manga 10 puansa, Gaymatsu yüzünden 8 puana düşüyor. Öyle boş, öyle gereksiz ve öyle mal bir karakter.