çiçi 2. bir şeytan için çok rare diyor olsa ne yazar torikodan aşiret çıktıAcaba acacianın içine başka şeytanda mı var?
çiçi 2. bir şeytan için çok rare diyor olsa ne yazar torikodan aşiret çıktıAcaba acacianın içine başka şeytanda mı var?
çiçi 2. bir şeytan için çok rare diyor olsa ne yazar torikodan aşiret çıktı
Sanmam neo onu da yerdiAcaba acacianın içine başka şeytanda mı var?
çok fark yok Neptün ve Jupiter arasında bir yerde çok derine gir meye gerek yok Toriko bu dünya küçük gelmeye başladı dedi Dünyaya gelse bu gezegen mi la dermangada oran şu
Adam haklı şimdi, ağız tadıyla bir yumruk atayım dedi, Acacia hemen arkasında belirdi. Dünya küçük demekte haklı.çok fark yok Neptün ve Jupiter arasında bir yerde çok derine gir meye gerek yok Toriko bu dünya küçük gelmeye başladı dedi Dünyaya gelse bu gezegen mi la der
küçük dünya görmemiş o o değilde uzay olayı çonfirmed gibi bir şey acaba nasıl dünyalar görürüz çok merak ediyorum.Adam haklı şimdi, ağız tadıyla bir yumruk atayım dedi, Acacia hemen arkasında belirdi. Dünya küçük demekte haklı.
Ben Marveldeki Ego gibi yaşayan gezegen formatında karakterler bekliyorum. Buna mukabil Galaktus tarzı gezegen yiyen karakterler de çıkacaktır.küçük dünya görmemiş o o değilde uzay olayı çonfirmed gibi bir şey acaba nasıl dünyalar görürüz çok merak ediyorum.
Misal üçgen felan yapar herhalde manyak şeyler