Abi senden gomatsu hayranlığı çıkacak diye korkmaya başladımGaymatsu bu hafta da kurtulmuş dilinden.
Abi senden gomatsu hayranlığı çıkacak diye korkmaya başladımGaymatsu bu hafta da kurtulmuş dilinden.
Önce God'ı aradan çıkarayım diye anladım ben, tabi emin değilimYa sen ya ben yanlış anladık
Yok lan hiç sevmem. Hatta Jiro'ya bile gıcık olmuştum bunu kurtardı diye.Abi senden gomatsu hayranlığı çıkacak diye korkmaya başladım
ill see to GOD First diyor.Önce God'ı aradan çıkarayım diye anladım ben, tabi emin değilim
Sen nereden bahsediyorsun mavi şeytan diyerek, baktım baktım bulamadım öyle bir sahne Birde Toriko ile Star çift yumurta ikizleri. Çok büyük ihtimal anaları Frohze, babaları Acacia.Mavi şeytan m. nitrolara hazır o gelmemişken ölseniz sizin için daha iyi derken beyaz şeytandan mı bahsediyordu yoksa?
Sen nereden bahsediyorsun mavi şeytan diyerek, baktım baktım bulamadım öyle bir sahne Birde Toriko ile Star çift yumurta ikizleri. Çok büyük ihtimal anaları Frohze, babaları Acacia.
Yahu zaten adam Moon u tanıtırken en güçlü demişti yeni bir şey değil bu
Ayrıca bildiğin isimlerini göstere göstere seviyelerini açıkladı. Artık yok 10 bin yok 15 bin falan demez(siniz)
Titan vermis gereken cevabı.ill see to GOD First diyor.
GOD'u önce bir göreyim mi diyor yoksa GOD'u bir görelim mi diyor biri çevirsin
Bu arada bak gene yazıyorum bunların seviyesinin 6000 olma ihtimali yok Yoksa GOD bunları salisesinde hüpletir. 10.000 vs 6.000 ne lan
Böyle bir şey çıksın bu konuyu yakarlar.Sen nereden bahsediyorsun mavi şeytan diyerek, baktım baktım bulamadım öyle bir sahne Birde Toriko ile Star çift yumurta ikizleri. Çok büyük ihtimal anaları Frohze, babaları Acacia.