Son bölümü okudun mu ? Kralardan 1 tanesi bile neredeyse Akaciayı yenecek kıvamda gösterildi.İçimden bi ses bu kralların hepsini yiyecek Aca-Neo ikilisi diyor. At fava bekle. Ne zaman birileri böyle gövde gösterisi yapsa sonu aynı oluyo. Kralların da aynı olacak bence sonu.
Okudum da son sahneyi farkettin demi? God'u yiyecek Neo-Aca kombosu. Sonrasında o krallardan biri bile duramaz karşısında. Hepsi leblebi gibi dökülcek bekle ve görSon bölümü okudun mu ?
Ya sen ya ben yanlış anladık Ben Neo dötü tutuştu GOD ne yapacaksın felan diyor diye anladımOkudum da son sahneyi farkettin demi? God'u yiyecek Neo-Aca kombosu. Sonrasında o krallardan biri bile duramaz karşısında. Hepsi leblebi gibi dökülcek bekle ve gör
Gaymatsu bu hafta da kurtulmuş dilinden.Mahirin dediği gibi lazerin %99'u boşa gitti.Otursa acacia ölür neo da uzayda dolanırdı Kurt kral biraz pasif göründü gerçi gözünün önüne jirou geldi.Yetenek kullanmadı salladı attı sadece.Haftaya diğer kralların gücünü de gösterir.Krallar god'u yedirtmez buna.Acacia nın tek atıp hüpletmesi lazım başka şansı yok.Ki bu da imkansız.Bir şekil neo bişiler yapacak.En çok geyik kral etki edecek gibi.Uzay zaman gücü fena yapar.Ama son darbe de moon dan gelecek gibi.Direk yutuyor Tabi mühür işi olmaz ise.God pişirme yarışına da dönecek gibi olmasını da istemem.Dövüş okuyalım bol bol Amma ve lakin neo harbi harbi çok güçlü.O kadar şeye dayandı hala dayanıyor dayanır da.Ne cins meret çıktı arkadaş