Frohze'nin şeytanının yani daha önce Another'ı pişirmiş birisinin yardımıyla pişiriyor Komatsu. Ki Frohze de Another ve diğerlerinde binlerce yıl uğraşmamış, olağanüstü bir ahçıydı yani senin o bahsettiğin yüzbin yıl muhabbeti 6. bölge ahalisi için geçerli sadece. Eee böyle olunca Another'ı vaktinden çoook daha önce pişiren birinden yardım alıp ondan da önce pişiriyor işte Komatsu, nesi mantıksız ?Dalından koparılmış meyve, sebze ve ya kesilmiş hayvanın eti ya da sadece salyasını veren bir hayvanın aşçıyı seçmesini anlarım, ama hiç bir koyun kasabın koynuna atlayıpta beni öldür ye demez. Sözde süper akıllı canlılar bunlar. Geliyor Gaymatsunun koynuna kes beni diyor he? Saçmalığın tillahı. Toriko serisinin başından beri mangaka ilk olarak pairde ikinci olarakt burada sıçtığı kadar sıçmamıştır. Food luck hadi eyvallah, en güçlü eutin yine eyvallah, ama bilmem kaç bin sürecek işlemleri 65 yıla ya da bir bıçak darbesine indirmek kadar saçma bir şey yok.
Diğer mevzu halen dediğim gibi Setsuno teee ilk bölümlerde diyor ahçı malzemeyi seçmez, malzeme ahçıyı seçer diye. Hala mantıksız diyorsun, ne diyeyim.