abi saçmalamayın eğer seri beğenilmese satmaz yayından kaldırılır. Bleach bile bir ara kaldırılacak diye dedi kodu dolanıyordu bak adam hemen final arc'a geçtiReiper= Çağlar İyice
Toriko= Çiğdem İyice
Beğenmeyen okumaz.
abi saçmalamayın eğer seri beğenilmese satmaz yayından kaldırılır. Bleach bile bir ara kaldırılacak diye dedi kodu dolanıyordu bak adam hemen final arc'a geçtiReiper= Çağlar İyice
Toriko= Çiğdem İyice
Bence benzetme yerindeabi saçmalamayın eğer seri beğenilmese satmaz yayından kaldırılır. Bleach bile bir ara kaldırılacak diye dedi kodu dolanıyordu bak adam hemen final arc'a geçti
Beğenmeyen okumaz.
İyi ki beğenmeyip 300de bırakmışsın. Mazallah bir de beğensen kim bilir ne hallerde olacaktın.Bence benzetme yerinde
Begenmeyen okumuyor-bkz:ben, ucyuze falan geldim biraktim
Seri tabii ki de begenilecek, neler neler takip ediliyor toriko mu edilmeyecek?
Evet, yeni üyesin henüz. 5 yıllık mazisi var bu forumda Toriko antifanlara karşı verdiğim mücadelenin. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti tahayyul edemezsin.Eleştirilen nokta Reiper'in toriko mangasını olduğunun çok daha üstünde, hatta diğer mangaların karakter/sahne gibi şeyleri çaldığı bir seri olarak göstermesi gibi geliyor bana.
Yoksa ben mi yanlış anladım?
Zaman gecirmem gereken saatlerden, yanima aldigim baska bir sey olmadigi zamanlardan birinde serinin o anlardaki gunceline geldim ve seriye bakabildim. Tarzim olmadigina bosta kalinca devam edebilecegime karar verdim.İyi ki beğenmeyip 300de bırakmışsın. Mazallah bir de beğensen kim bilir ne hallerde olacaktın.
Aynen Op naruto gibi seriler bile takip edilirken Toriko gibi bir başyapıtın takip edilmesinde bir mahzur bulunmamalı.
Evet, yeni üyesin henüz. 5 yıllık mazisi var bu forumda Toriko antifanlara karşı verdiğim mücadelenin. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti tahayyul edemezsin.
Bilmeyen de inanacak.İyi ki beğenmeyip 300de bırakmışsın. Mazallah bir de beğensen kim bilir ne hallerde olacaktın.
Aynen Op naruto gibi seriler bile takip edilirken Toriko gibi bir başyapıtın takip edilmesinde bir mahzur bulunmamalı.
Evet, yeni üyesin henüz. 5 yıllık mazisi var bu forumda Toriko antifanlara karşı verdiğim mücadelenin. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti tahayyul edemezsin.
Toriko antifanı yok ki sitede. Her eleştiren antifan değildir. Fanlık yapan tek bir kişi var, onu da söylememe gerek yok sanırım :/Evet, yeni üyesin henüz. 5 yıllık mazisi var bu forumda Toriko antifanlara karşı verdiğim mücadelenin. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti tahayyul edemezsin.
Bence 10 numara az bile, o kadar iyi. Kıymeti bilinmiyor.Sonunda bende okumaya başladım 2 günde 150 bölüm filan okudum hiç durmaksızın. Anlamış değilim bir yanda toriko eleştirenler bir yanda savunanlar. 10 numara hikaye ve işleyiş var bence
şu forumda torikoya karşı oluşan antipatiden %80 sen sorumlusunEvet, yeni üyesin henüz. 5 yıllık mazisi var bu forumda Toriko antifanlara karşı verdiğim mücadelenin. Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti tahayyul edemezsin.