Alpamis
Ve 307.bölûmde de Toriko' nun potansiyeli için çok farklı dediler. Yavaş yavaś arkada bırakacak diğerlerini zaten şuan en güçlüleri de o dur.
Mavi Şeytan bir vuruyor, hamile olan, doğurdu doğuracak vaziyetteki Heracles hiç hasar almıyor. Heracles tekme atıyor, o tekmeyi yeseydim uzaya uçardım diyor Mavi Şeytan. Aradaki fark açık değil mi ?Tam güç görmedik maviyi ve bence 8 kralı geçecek bizimkiler.
Ve 307.bölûmde de Toriko' nun potansiyeli için çok farklı dediler. Yavaş yavaś arkada bırakacak diğerlerini zaten şuan en güçlüleri de o dur.
Serinin ismi Toriko dediklerim olucak.Mavi Şeytan bir vuruyor, hamile olan, doğurdu doğuracak vaziyetteki Heracles hiç hasar almıyor. Heracles tekme atıyor, o tekmeyi yeseydim uzaya uçardım diyor Mavi Şeytan. Aradaki fark açık değil mi ?
Tek kolla 30 top çevirdiği sayfada senin potansiyelin gerçekten farklı demiş mangaka ancak sonraki sayfalarda da Sunny ve Coco'yu övüyor. Bir şey çıkartamazsın yani o sahneden, okuduğun diğer serilerle karıştırma.
Manga zebrayı söylemedi bile :/ Onlar çalışırken zebra yemek yiyordu :/Ayrıca Coco ve Sunny 4 elle 100 tane yani tek elle 25 tane çevirmiş oluyor. Toriko ise 30 tane Mangaka hesabı siz yapın demiş.
Diğerlerinde de çıkarmı acaba bu 2. şeytan ?Mavi Şeytan şuanlık sadece Zebra'yı geçmesine olanak sağlıyor, Mavi Şeytanı çıkartırsak Zebra üstün olur. Seri sonunda Mavi Nitrolarla, Sekiz Kralla aşık atacaksa da zaten bu Mavi Şeytan sayesinde atabilir, Kırmızı ne kadar güçlü olur belli değil, gerçi o da daha tam gücümü kullanamıyorum diyordu.
Zebra da güçlü ama Toriko' yu farklı bir yere koymaya bsşladı.Manga zebrayı söylemedi bile :/ Onlar çalışırken zebra yemek yiyordu :/
Herhangi bir ima da bulunulmadı, Toriko'ya özel mi olur yoksa diğerlerinde de çıkar mı kestirmek zor, Ichiryu ilk görüşte Toriko'da 2 şeytan olduğunu anlamıştı, ama nedense diğerlerinde buna değinilmedi, belki de Toriko'yu farklı kılmak için böyle bir yola gitti.Diğerlerinde de çıkarmı acaba bu 2. şeytan ?
Toriko'ya özel bir şey değil. Chichi bundan bahsediyor.Herhangi bir ima da bulunulmadı, Toriko'ya özel mi olur yoksa diğerlerinde de çıkar mı kestirmek zor, Ichiryu ilk görüşte Toriko'da 2 şeytan olduğunu anlamıştı, ama nedense diğerlerinde buna değinilmedi, belki de Toriko'yu farklı kılmak için böyle bir yola gitti.