Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Toei Animation

Gördüğüm en kötü animasyon şirketi. O kadar kötü ki One Piece'i tekrardan yapıyorlar.
Zoro animasyonları hariç

Toei'nin ne kadar muhteşem bir stüdyo olduğuna dair bir bilgi geçeyim. Miyazaki Hayao Toei'nin tornasından çıkmadır. 1963'te daha yeni mezun bir gençken Toei Miyazaki'nin elinden tutmuş, ona ekmek vermiştir. Tabi Miyazaki'nin karnı doyunca beynine kan yürümüş ve ayaklanmıştır. Çünkü çalışma şartları zor, para azdır.

İşte 1964'te Toei'ye karşı Miyazaki'nin önderlik ettiği işçi eylemi.

Tabi daha sonraki süreçte Miyazaki Toei'ye başarıyla hizmet etmiş ve deneyim kazanmıştır. Kendi stüdyosu Gibli'yi kurmuş ama kendi stüdyosu da diğerlerinden farklı olmamıştır çünkü Japon çalışma hayatı böyle ve para tatlı. Para seni de bozdu Miyazaki efendi. Hayat boyu sektörden şikayet etmiş olsa da sektörün en büyük reklam yüzü olarak en az Toei kadar değerli bir kişilik.

Bir kaç gündür twitter'da Toei'nin Sanji kısımlarını mahvettiği ve yanlış yansıttığını insanlar söylüyor, bunu çok uzun zamandır yapıyorlar ve kasıtlı olduğuna inanıyorum.

-Wano'da Marco'nun "Yıldızlar sahneye çıkıyor" dediği kısmı sadece Zoro'ya aitmiş gibi yapmışlardı

-Zoro, Queen'in bir atağına mangada korku veya şok geçirmiş gibi ufak bir tepki vermişti Sanji için mangada King'in atağına aynı tepki yoktu ama animede tam tersi Zoro, Queen'in atağına tepki vermiyor, Sanji, King'in atağına korku dolu tepki verdiyordu.

-King'in nihai saldırısı "Tempura Udon" sanırım ve Queen'in son saldırıları Germa teknolojisi kullanması mangada sanki en son bunu yapsınlar öyle kaybetsinler gibiydi. Anime de ise Queen için bu söylenebilir Germa teknolojisi kullandı ve yenildi ama King'in son saldırısı o kadar değişti ki hatırlıyorum King'i animenin o bölümünden sonra amirallerle karşılaştıran vardı.

Son düzenleme:
Şu sayfayı alıp da sanji'ye dayak yedirtmişlerse artık iyice belli etmeye başlamışlar demektir:

Kendim izlemedim. Animede Sanji diz çökmüş, nami kurtarmış diyorlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık