Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Toei Animation

Bir kaç gündür twitter'da Toei'nin Sanji kısımlarını mahvettiği ve yanlış yansıttığını insanlar söylüyor, bunu çok uzun zamandır yapıyorlar ve kasıtlı olduğuna inanıyorum.

-Wano'da Marco'nun "Yıldızlar sahneye çıkıyor" dediği kısmı sadece Zoro'ya aitmiş gibi yapmışlardı

-Zoro, Queen'in bir atağına mangada korku veya şok geçirmiş gibi ufak bir tepki vermişti Sanji için mangada King'in atağına aynı tepki yoktu ama animede tam tersi Zoro, Queen'in atağına tepki vermiyor, Sanji, King'in atağına korku dolu tepki verdiyordu.

-King'in nihai saldırısı "Tempura Udon" sanırım ve Queen'in son saldırıları Germa teknolojisi kullanması mangada sanki en son bunu yapsınlar öyle kaybetsinler gibiydi. Anime de ise Queen için bu söylenebilir Germa teknolojisi kullandı ve yenildi ama King'in son saldırısı o kadar değişti ki hatırlıyorum King'i animenin o bölümünden sonra amirallerle karşılaştıran vardı.
Şirkette Zoro lobisi sağlam herhalde. Animeyi kesitler hariç doğru düzgün izlemiyorum ama söylenenler doğruysa fanlar haklı.

Sonunda hak ettiği gibi linçleniyor. Twitter tayfa ilk kez bir işe yaradı.
Uzun zaman önce linçlenmesi gerekiyordu.
Çok önceden eleştirmeleri gerekiyordu; o uyduruk efektleri dayadıkları zaman "haftalık bir seride böyle animasyon kalitesi yok." diye toplu övgü çemberinde el ele tutuşarak birbirlerini hoşnut ediyorlardı. Oda bile karakterlerine yeterince önem vermezken Toei'yi buradan eleştirmek gereksiz. Yine de memnun edici tabi.

İşe yaradı mı bilemiyorum, Twitter'da düz bölümü çizen insanlara salça oluyorlar sadece. Önce Goda diye tapındıkları tanrıyı öldürmekle başlasınlar; sonra Toei'ye sıra gelir.

Bir kaç gündür twitter'da Toei'nin Sanji kısımlarını mahvettiği ve yanlış yansıttığını insanlar söylüyor, bunu çok uzun zamandır yapıyorlar ve kasıtlı olduğuna inanıyorum.

-Wano'da Marco'nun "Yıldızlar sahneye çıkıyor" dediği kısmı sadece Zoro'ya aitmiş gibi yapmışlardı

-Zoro, Queen'in bir atağına mangada korku veya şok geçirmiş gibi ufak bir tepki vermişti Sanji için mangada King'in atağına aynı tepki yoktu ama animede tam tersi Zoro, Queen'in atağına tepki vermiyor, Sanji, King'in atağına korku dolu tepki verdiyordu.

-King'in nihai saldırısı "Tempura Udon" sanırım ve Queen'in son saldırıları Germa teknolojisi kullanması mangada sanki en son bunu yapsınlar öyle kaybetsinler gibiydi. Anime de ise Queen için bu söylenebilir Germa teknolojisi kullandı ve yenildi ama King'in son saldırısı o kadar değişti ki hatırlıyorum King'i animenin o bölümünden sonra amirallerle karşılaştıran vardı.
Vay kahpe dölleri vay. Luffy Hody'ye ikinci Red Hawk'ı attığı gün animeyi bırakmıştım. Bunca yıldır çizgilerinden şaşmadan olabilecek en kötü uyarlamalardan birini yapmaya devam etmeleri muazzam bir olay.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık