O beni de rahatsız eden bir şey ama şahsen siyahi bir elfin olmasından rahatsız olmadım.
Yennefer, Triss, ciri veya Geralt gibi önemli ve tasarımı net olan karakterleri değiştirmeye kalksalardı bende koparırdım kıyameti tabikide.
O beni de rahatsız eden bir şey ama şahsen siyahi bir elfin olmasından rahatsız olmadım.
Yennefer, Triss, ciri veya Geralt gibi önemli ve tasarımı net olan karakterleri değiştirmeye kalksalardı bende koparırdım kıyameti tabikide.
Bi Clone Wars havası ve western havası veriyor arkadaşın dediği gibi. Böyle olması daha hoş olmuş.Mandalorian'ın da ana konusu olmadığı için sarmıyor. Bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama Baby Yoda sayesinde parsayı topladılar. Başka bir çekiciliğini ya da konusunu göremedim ben.
Tam olarak öyle değil. Pavetta zaten hamileydi, sadece bilmiyorlardı.Geralt bir lanet söyledi. Şaşırma hakkı verildi ona ve o da buna inanmadığından rastgele konuştu ve onun sonucunda Ciri annesinin karnında beliri verdi. 9 ay sonra dünyaya geldi. Herhangi bir birleşme olmadan şaşırma hakkı lanetiyle doğdu ve bu da Geraltın sözleriyle olduğu için bağı var.
Dryad'ların normalde yeşil derili olması gerekiyor.O beni de rahatsız eden bir şey ama şahsen siyahi bir elfin olmasından rahatsız olmadım.
Pardon o arada kaynamışTriss derken?
The exact shade is often unclear.
Netflix ırkçılık yapıyor