Yenn egolu ve başına buyruk bir kadındır ama tam bir Geralt aşığıdır. Kitap da ve oyunda bu kadar çirkin değil. Efso güzellikte... Hele Triss çok çok iyi.Bu Yennefer karakteri oyunlarda ve kitaplarda da bu kadar itici mi?
Geralt bir lanet söyledi. Şaşırma hakkı verildi ona ve o da buna inanmadığından rastgele konuştu ve onun sonucunda Ciri annesinin karnında beliri verdi. 9 ay sonra dünyaya geldi. Herhangi bir birleşme olmadan şaşırma hakkı lanetiyle doğdu ve bu da Geraltın sözleriyle olduğu için bağı var.Geraltla Ciri arasında neden bağ oluştu?
Dizidekinin üstüne ben bile 10 numara olurum ya. Rhaegar diye çakma Viserys koymuşlardı.Witcher'ın ne kitabını ne oyununu oynadım ama Geralt'tan 10 no Rhaegar Targaryen olmaz mıymış ? En çok bu dikkatimi çekti nedense.
Aynen dizideki bence de aşırı kötüydü.Kitaptaki Rhaegar'ı Jaime'yle bile kıyaslamıyor Cercei.İyi bi cast seçimi olurmuş Henry.Dizidekinin üstüne ben bile 10 numara olurum ya. Rhaegar diye çakma Viserys koymuşlardı.
Kimse zenci oyunculara karşı değil, sadece kullanım şekli rahatsız edici. Özgün bir eserin dizisini yapıyorsan, aslına sadık kalman gerekir. Şimdi teninin ay ışığı gibi olduğu nitelenen birini siyahi birine oynatınca sırıtıyor.Zenci olayı beni hiç rahatsız etmedi.
Millet zenci görür görmez “off netflix yhaa” demeye başladı. Ne yani hiç mi siyahi koymasınlar artık. Netflix’in bazı dayatmalarına bende karşıyım ama bizde iyice abartmaya başladık.
O beni de rahatsız eden bir şey ama şahsen siyahi bir elfin olmasından rahatsız olmadım.Kimse zenci oyunculara karşı değil, sadece kullanım şekli rahatsız edici. Özgün bir eserin dizisini yapıyorsan, aslına sadık kalman gerekir. Şimdi teninin ay ışığı gibi olduğu nitelenen birini siyahi birine oynatınca sırıtıyor.