15 tane elf ork ordusuna saldıracak duruma nasıl düştü. Kralın 3 tane adamla orada ne işi var
Amazon böyle dizi yapmayı nereden öğrendi15 tane elf ork ordusuna saldıracak duruma nasıl düştü. Kralın 3 tane adamla orada ne işi var
Orada high king var, gil-galad. Onu tikleyen yok da orclar elrond ile konuşuyor xD Elrond da düştü mesela, şuan kral yalnız ya da 2-3 askeri kaldı ne olacak şimdi ? Ejder yiyen troll dendi 3 5 ok atmaya can verdi. Bunlar amerigan halkı ile dalga mı geçiyor, dertleri başka mı çözemedim ben.15 tane elf ork ordusuna saldıracak duruma nasıl düştü. Kralın 3 tane adamla orada ne işi var
Tom ile alakası yok. Sözde oynayan oyuncu iyi diyorlardı da senaryo-hikaye leş olunca göremedik oyunculuğu.O değil de Tom Bombadil karakteri nasıl dizide iyi canlandirilmis mı oyuncunun performansı nasıldı
15-20 tane orc sauronu öldürdü. Yüzlerce ork 1 kralı öldüremeyecek mi şimdi? Ya da esir mi alacaklar?Orada high king var, gil-galad. Onu tikleyen yok da orclar elrond ile konuşuyor xD Elrond da düştü mesela, şuan kral yalnız ya da 2-3 askeri kaldı ne olacak şimdi ? Ejder yiyen troll dendi 3 5 ok atmaya can verdi. Bunlar amerigan halkı ile dalga mı geçiyor, dertleri başka mı çözemedim ben.