Elrond Galadriel'in damadı değil miydi ? Daha ne kadar Orta Dünya kurgusunu mahvedecekler merak ediyorum.
Son düzenleme:
Elrond Galadriel'in damadı değil miydi ? Daha ne kadar Orta Dünya kurgusunu mahvedecekler merak ediyorum.
Sorumluluk benimdir, bu rezil bölümün ardından dizinin isminde değişiklik yaptım.
Mallıkta seviye atlamış bunlar, kötüyü arar olduk.
Evet damadı. Celebrian ile evleniyor elrond. Arwen de kızları, galadriel'in torunu.Elrond Galadriel'in damadı değil miydi ? Daha ne kadar Orta Dünya kurgusunu mahvedecekler merak ediyorum.
Kızılcık Şerbeti ile bu dizi arasında bir fark göremiyorum. Damadı, Kayınvalidesini öptü ksjddjj kaldı ki maladriel orada kalınca, yakalanmayacak falan mı sandılar da haldır haldır geliyorlar. Bırakın ölsün djdjdkdkdkdGaladriel bu aşka nasıl ihanet ettin. @Wataame Daisuki
SAURON VE GALADRIEL, BAŞKA BİR EVRENDE...
Sauron ve Galadriel'in inişli çıkışlı hikayelerini konu olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizinin 1. ssezon NEDEN KESTANE videosu yakında sizlerle...Ay...www.youtube.com
O değil de şaşırttılar tebrik etmek lazım elemanları xD
Oğlum o senin kaynanan kaynanan
Stratejik hamle yapmışlar. Duygusal bir şey yok. Lütfen dikkat edelim.Oğlum o senin kaynanan kaynanan
Celeborn'a takılan boynuzlar gün geçtikçe artıyor. Sonu nereye varacak bu ergen yaz dizisinin.
Aynen Alpa Elfler de evlilik yok herhalde, takılıyorlar öyle ne var küçük bir buse olduysa xd hemen başka şeyler anlıyorlar.Stratejik hamle yapmışlar. Duygusal bir şey yok. Lütfen dikkat edelim.