Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (Çöp) (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 9.8%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 46 90.2%

• Kullanılan toplam oy
    51
Lan ben dizinin sonunu izlememişim ya bir tane Troll geldi, niye geldi niye öldü anlamadım. Kos koca Mamutu tekte indiren Legolas nerede? Bunlar nerede ? Elfler niye bu kadar az ? O zaman bunların soyu burada tükenseydi djdjdjjddj Adar da yüzük peşinde, Elrond u çapulcu yapmışlar :( Adar kim la? Dayak yiyor ondan
Elrond yakında müge anlıya çıkacak sen ne diyon. Bir tek zenci elf lego gibi gerisi çöp. Elfler çöp oğlu çöp ne düzen var ne aynı anda ok atmak. Dağları 2 dandik mancınıktan atılan ufak tefek taşla yıkıp suya baraj yaptı. Hepsini geçtim Elrond önderliğindeki elf ordusu orklara hücum ederken duruyor sonra masada pazarlık ediyorlar. Karayip korsanları sahnesi gibi. Hadi pazarlık yaptın çadırda bunları öldürseler ortada elrond falan da kalmayacak.

Elrond yakında müge anlıya çıkacak sen ne diyon. Bir tek zenci elf lego gibi gerisi çöp. Elfler çöp oğlu çöp ne düzen var ne aynı anda ok atmak. Dağları 2 dandik mancınıktan atılan ufak tefek taşla yıkıp suya baraj yaptı. Hepsini geçtim Elrond önderliğindeki elf ordusu orklara hücum ederken duruyor sonra masada pazarlık ediyorlar. Karayip korsanları sahnesi gibi. Hadi pazarlık yaptın çadırda bunları öldürseler ortada elrond falan da kalmayacak.
Saruman başkan ayzingard sanayi odalarını boşuna yapmış, köprü yapmak bu kadar kolaymış. Allah affetsin ilk üç bölüm beğendiydim, şimdi nasıl bağlayacaklar bu sezonu ve beşinci sezona kadar nasıl gidicek :(

şöyle bir huy var bende, kaliteli bir iş ortaya çıkarma iddiasıyla yola çıkıp çok kötü bir iş ortaya koyan yapımları izlemeye bayılıyorum. o kadar gülüp eğleniyorum ki o yapımları izlerken gerçekliğimden kaçıyorum. normalde, bu dizinin 2. sezonunu izlemeyi düşünmüyordum ama dün gece instagram'da reels izlerken önüme, eşi ve çocuğu olduğu için savaşmak istemeyen ve vicdani ret hakkını kullanmaya çalışan bir orc'un sahnesi düştü ve kahkaha attım uzunca bir süre.

belli ki tahmin ettiğimden de kötü bir iş ortaya koymuşlar, en yakın zamanda izleyeceğim.

Ya bu orc lara vicdan vermek ezilen halk bunlar demek nereden çıktı. Bildiğim kadarıyla orklar kendileri dahil herşeyden nefret ediyor. Sauron'a niye hizmet ediyorlar çünkü korkuyorlar. Son bölümde atlar son hızda saldırıya geçiyor son anda baştaki adam duruyor sonra hepsi duruyor nizami bir şekilde. O atlar bir anda durunca arkadakiler nasıl aynı senkronizasyon lâ duruyor. Birleşik bir elf ordusu nasıl bu kadar az kişiye sahip. Atlar bu elfler de varsa ilkbaşta niye Elrond Galadriel atla gitmek yerine yürüyerek gitti. Vb bir sürü saçma şey var. Daha ilk bölümde Sauron un ölme sahnesini bağlamasını görünce bu sezon için umutlanmak benim hatamdı.

madem o kadar kötü 408 sayfa ne konuştunuz
Küfür ban sebebi olduğu için insanlar bir küfür etse rahatlayacak ama edemediğinden uzun uzun eleştiriyor ondan 408 sayfa :D Mancınıkla dağı devirip nehire baraj yaptılar son bölümde,atlar son hızla orkların üzerine sürerken bir anda el freni çekip zınk diye durdular :D Güzel oluyor aslında eğlenceli rahmetli Talkien mezarında birkaç tur ters döndü ama yapacak birşey yok.Peter Jackson şuan tımarhanede yatıyor söylenene göre orclarla elfler savaşırken birkaç saniyede elflerin hepsi yok olup geceyken bir anda güneş doğması ve orcların 45 derece güneşin altında cengaver gibi savaşmasını görünce üstünü başını yırtmış diyorlar.

Utanmayacan mı ulan elrond kız istemeye giderken. Eline lembasını alıp lothloriende beklerken, Gil galad kayınpederine Allah'ın
Emri derken gelmeyecek mi ulan aklına ben benim kaynanayı öptüm zamanında diye. Bayramlarda Galadrielin elini öperken geçmeyecek mi içinden ? Ne ayaksın ulan sen? Sen orda durin e kanka diyosun onun karısını da öpmeyi düşünüyomusun ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık