Garabetriel Sauron'un teklifini kabul etseydi gömülmezdi.Bu diziyi gömdüğüm günleri özledim.
Sauroncuyuz bundan böyle.Garabetriel Sauron'un teklifini kabul etseydi gömülmezdi.
İlk 2 bölüm seyrettim bıraktım. Kitaplara, filmlere, mektuplara zarar bir çalışma. Tırtın tırtı bir içerik.Bu diziyi niye iptal etmiyorlar
Eski tahta kapıya koç başı getiren orclar var iken neden iptal edilsin?İlk 2 bölüm seyrettim bıraktım. Kitaplara, filmlere, mektuplara zarar bir çalışma. Tırtın tırtı bir içerik.
Kafamdan mı sildim lan ben öyle bir sahneyi... Hatırlamadım hiçEski tahta kapıya koç başı getiren orclar var iken neden iptal edilsin?
Köye baskın yaptıkları zamanı hatırla. Akmayan dereden geçmek yerine tek tek köprüden geçmişlerdi falan xDKafamdan mı sildim lan ben öyle bir sahneyi... Hatırlamadım hiç
Derenin genişliğini unutmuşsun sanırsın Nil nehri, 1 adımlık hendek la.Köye baskın yaptıkları zamanı hatırla. Akmayan dereden geçmek yerine tek tek köprüden geçmişlerdi falan xD
Köprüye gidinDerenin genişliğini unutmuşsun sanırsın Nil nehri, 1 adımlık hendek la.