İlk bölümün heyecanı ile beğendimde kalmış oyum onu bir değiştireyim. 5.5/10 bu kadarı da görsellikten.
Gerçek Tolkien fanları 1 verir, ona bile içi yanar.
Bu sanki iyi dizi yav falan diyordu noldu
İlk bölümün heyecanı ile beğendimde kalmış oyum onu bir değiştireyim. 5.5/10 bu kadarı da görsellikten.
Bu sanki iyi dizi yav falan diyordu noldu
Sakin ol şampiyon Galadriel'e bir şey dendiği yok@ch3rlo Yanlış konuya yazmışım ya
Mesajı taşıyabilir mi acaba yöneticiler, buraya.. Mümkünse tabi..
Kozmer (Cosmere) Evreni
Raoden okutuyor kendini, bir o kadar da noksansız olması biraz şey duruyor işte. Yazarın ilk kitabı olmasına yormuştum ben de onu. Yoksa kurgusu çok tatlıdır. Tam Elend Kelsier karışımı değil mi sence? Slslldlckorsanfan.com
RoP'a laf atana kadar 5. kitap nerde kaldı hemşerim
Ben bunların Yüzük yorumlarını izledim. Diziyi ciddi ciddi yorumladılar, eğlendik fena değil dediler ama dizinin eksikleri sen bahsederken de bayağı içinden geçmiş gibi oldular. Güler yüzlü satıcının ince ince kol gibi fatura çıkartması gibi beğendiler mi yoksa gömdüler mi belli olmadı .Bu sanki iyi dizi yav falan diyordu noldu
Bu övgü yerinde. Her şey o alt insan dizisinden iyidirZaman Çarkından iyi olmuş falan da demişlerdi de böyle övgü olmaz olsun lan demiştim .
Ring of power için demek Sanderson'a bile girişecen Ha Kekom.RoP'a laf atana kadar 5. kitap nerde kaldı hemşerim
Bay Sanderson'un yeri çok ayrıRing of power için demek Sanderson'a bile girişecen Ha Kekom.
Senden bunu beklemezdim Historia dese neyse
Bi bırak adama bir sövmediğin kalmışBay Sanderson'un yeri çok ayrı