Ne zaman çıkacak kardeş ? Yeter ya sırf Amazon u bu ve The boys için kullanıyorum.
Ne zaman çıkacak kardeş ? Yeter ya sırf Amazon u bu ve The boys için kullanıyorum.
Nerede bir boş varsa fanısın alpa hiç şaşırtmıyorsun.Ah be ne diziydi be. Böylesi gelmez. @RedTeroR
Bu arada Sauron rolündeki adamı ben baya beğenmiştim. Adamın saçını siyaha boyasalar olmuyor muydu?
Morfyddçi, rop fanı adamın da bize iftira atması @Sesshomaru görüyorsun değil mi?
Beğendin mi hakikaten diziyi Alpa?Ah be ne diziydi be. Böylesi gelmez. @RedTeroR
Bu arada Sauron rolündeki adamı ben baya beğenmiştim. Adamın saçını siyaha boyasalar olmuyor muydu?
Sauron'un haklı davasının arkasındayım. Sevgisini çok gördüler. Sen sevemezsin dediler. Ork'lara sahip çıktı diye kötü oldu. Kimse dişi ve çocuk orkları görmedi.
Reis o orklar zaten biraz... Neyse Redinin avını bölmeyeyimSauron'un haklı davasının arkasındayım. Sevgisini çok gördüler. Sen sevemezsin dediler. Ork'lara sahip çıktı diye kötü oldu. Kimse dişi ve çocuk orkları görmedi.
Herkes ak, parlak ve güzel olan Elf'lerden yanaydı.
Sauron'un haklı davasının arkasındayım. Sevgisini çok gördüler. Sen sevemezsin dediler. Ork'lara sahip çıktı diye kötü oldu. Kimse dişi ve çocuk orkları görmedi.
Herkes ak, parlak ve güzel olan Elf'lerden yanaydı.
Sabah sabah yine beyin yanması geçirdik sayenizde teşekkürler luffy fanları xDMorfyddçi, rop fanı adamın da bize iftira atması @Sesshomaru görüyorsun değil mi?
Beğendin mi hakikaten diziyi Alpa?
Alpamın biraz ork tarihi bakması lazım ama olur öyle şeyler la ne büyütüyorsun?Sabah sabah yine beyin yanması geçirdik sayenizde teşekkürler luffy fanları xD