@carpe d. em @RedTeroR @carpe d. em @kekomancer @carpe d. em @Unshinjin @carpe d. em @William cutting @carpe d. em @Historia @carpe d. em @UnKaidou @carpe d. em @Kenshiro Kendi gününde kendi saatinde(19:45) Dc de buluşalım.
Showrunner'ın konuşmasının linki var mı? Tr altyazılı varsa daha tatlı olur.
Carpe gelmezse galadrielci olduğu ortaya çıkacak xD@carpe d. em @RedTeroR @carpe d. em @kekomancer @carpe d. em @Unshinjin @carpe d. em @William cutting @carpe d. em @Historia @carpe d. em @UnKaidou @carpe d. em @Kenshiro Kendi gününde kendi saatinde(19:45) Dc de buluşalım.
Vay be, ben niye yokum@carpe d. em @RedTeroR @carpe d. em @kekomancer @carpe d. em @Unshinjin @carpe d. em @William cutting @carpe d. em @Historia @carpe d. em @UnKaidou @carpe d. em @Kenshiro Kendi gününde kendi saatinde(19:45) Dc de buluşalım.
Görmedim duymadım demesin diye bastım etiketleriCarpe gelmezse galadrielci olduğu ortaya çıkacak xD
Etiket şeyi sende olmüyür olmüyür ya da ben beceremiyorum Bekleniyorsun tabi geç kalma...Vay be, ben niye yokum
Dizi bence söylendiği kadar kötü değil ama, LOTR serisi değil de ne şimdi bu?Güzel dizi, keyifle izliyorum. 8. bölüme gelinmiş hala LOTR serisi olmadığını kabul edememiş arkadaşlar var. Siz daha çok üzülür kızarsınız.
Bu akşam gecikme ihtimalim var, muhtemelen zamanında gelirim ama.Etiket şeyi sende olmüyür olmüyür ya da ben beceremiyorum Bekleniyorsun tabi geç kalma...
Ben bu akşam anneannemde olucam ya kusurua bakmayın. Size iyi eğlenceler.@carpe d. em @RedTeroR @carpe d. em @kekomancer @carpe d. em @Unshinjin @carpe d. em @William cutting @carpe d. em @Historia @carpe d. em @UnKaidou @carpe d. em @Kenshiro Kendi gününde kendi saatinde(19:45) Dc de buluşalım.