''showrunnerı'' bu ne ya da kim daha önce de duydum ?dizinin showrunnerı seyirciler neyi beğenmedi diye çemkiriyormuş. İlginç gerçekten hiç ders almamışlar demektir bu 2. sezondan da çok beklentiniz olmasın.
''showrunnerı'' bu ne ya da kim daha önce de duydum ?dizinin showrunnerı seyirciler neyi beğenmedi diye çemkiriyormuş. İlginç gerçekten hiç ders almamışlar demektir bu 2. sezondan da çok beklentiniz olmasın.
dizinin patronları''showrunnerı'' bu ne ya da kim daha önce de duydum ?
mantık hataları çok ayyuka çıkmaya başladı ayrıca cast her geçen gün daha da sırıtıyor bence. Ben de diziyi çok savunuyordum ama yüz bırakmadı. Heee görsellik bakımından yanına yaklaşamaz hiçbir dizi o başka.Kim algı çalışması yapıyor bilmiyorum da güncel diziler içinde kendi dalında bu kalitede dizi yok. GoT ile kıyaslanıp küçümseniyorsa anlarım da burun kıvrılacak bir dizi değil. Taş gibi bir iş var ortada.
Galibiyet sarhoşluğu ile yanlış konuya yazmışım. Bu dizinin varlığını hafızamdan silmişim resmen anasını satayım.
Dostum tövbeler olsun ben bu şeyi savunmak için tek kelime yazmam. House of the Dragon konusu sandım burayı.dizinin patronları
mantık hataları çok ayyuka çıkmaya başladı ayrıca cast her geçen gün daha da sırıtıyor bence. Ben de diziyi çok savunuyordum ama yüz bırakmadı. Heee görsellik bakımından yanına yaklaşamaz hiçbir dizi o başka.
Siciay a harcadıkları paraları çıkaramadılar sanırım 1 hikaye verip benden 3 hikaye tamamlamamı beklemesinler madem. Hala kim nerede ne zaman belirsiz. Mantık hatalarını yazsak senaryo sayfalarından fazlası çıkar. Ama en sevdiğim koç başı ve suyu akmayan çay köprüsünden geçen orklar Oyunculuk zaten tırt, geçsinler yani neyi beğenmediler kısmını.dizinin patronları
mantık hataları çok ayyuka çıkmaya başladı ayrıca cast her geçen gün daha da sırıtıyor bence. Ben de diziyi çok savunuyordum ama yüz bırakmadı. Heee görsellik bakımından yanına yaklaşamaz hiçbir dizi o başka.
hahahaha gece gece güldürdün vallaDostum tövbeler olsun ben bu şeyi savunmak için tek kelime yazmam. House of the Dragon konusu sandım burayı.
sauron belki bizi bir tık kendimize getirir. Dizinin 2. sezonu için de birkaç sene demişler net bir tarih yok.Siciay a harcadıkları paraları çıkaramadılar sanırım 1 hikaye verip benden 3 hikaye tamamlamamı beklemesinler madem. Hala kim nerede ne zaman belirsiz. Mantık hatalarını yazsak senaryo sayfalarından fazlası çıkar. Ama en sevdiğim koç başı ve suyu akmayan çay köprüsünden geçen orklar Oyunculuk zaten tırt, geçsinler yani neyi beğenmediler kısmını.
Kekomancer yazdı sandımKim algı çalışması yapıyor bilmiyorum da güncel diziler içinde kendi dalında bu kalitede dizi yok. GoT ile kıyaslanıp küçümseniyorsa anlarım da burun kıvrılacak bir dizi değil. Taş gibi bir iş var ortada.
Galibiyet sarhoşluğu ile yanlış konuya yazmışım. Bu dizinin varlığını hafızamdan silmişim resmen anasını satayım.