Normal insanlara benziyor, ama şekil değiştirme özelliği olduğundan kılıktan kılığa girebiliyor.Bu sauronun orjinalde bedeni nasıl bir şey?
Normal insanlara benziyor, ama şekil değiştirme özelliği olduğundan kılıktan kılığa girebiliyor.Bu sauronun orjinalde bedeni nasıl bir şey?
E bunun gücü falan yok mu. Büyüler kılıç ustalığı dövüş becerileri. Koca sauron normal insan mı? Şu nazgul falan vardı. Orada karanlık tipte adamlar. Ben öyle bir şey sanıyorum sauronu.Normal insanlara benziyor, ama şekil değiştirme özelliği olduğundan kılıktan kılığa girebiliyor.
Normal insana benziyor dedim, normal insan demedim. Numenor'un yıkılışında şekil değiştirme özelliğini kaybediyor, o yüzden sadece kara zırh giyiyor.E bunun gücü falan yok mu. Büyüler kılıç ustalığı dövüş becerileri. Koca sauron normal insan mı? Şu nazgul falan vardı. Orada karanlık tipte adamlar. Ben öyle bir şey sanıyorum sauronu.
İşte insana benziyor da hani bedenen nasıl. Hobbitler de insana benziyor orklar da elfler de. Gandalf da benziyor. Ben bu dünyaya hakim değilim.Normal insana benziyor dedim, normal insan demedim. Numenor'un yıkılışında şekil değiştirme özelliğini kaybediyor, o yüzden sadece kara zırh giyiyor.
Öyle belirli bir tasviri yok, kendisi yarı tanrı gibi bir şey zaten.İşte insana benziyor da hani bedenen nasıl. Hobbitler de insana benziyor orklar da elfler de. Gandalf da benziyor. Ben bu dünyaya hakim değilim.
kendisi bir maia yani en iyi anlatımla bir melek gibi düşün belirli bir somut vücut özelliği yok ama tıpkı gandalf gibi kendini insan olarak gösterebiliyor veya bir elf kılığına girebiliyor ya da kara zırha bürünebiliyor.İşte insana benziyor da hani bedenen nasıl. Hobbitler de insana benziyor orklar da elfler de. Gandalf da benziyor. Ben bu dünyaya hakim değilim.