Bu böyle çalışmıyor malesef. hikayesi olan hikaye yazar. Bu eser gördüğüm kadarı ile hem hikaye olarak sorunlu, hem de eser kaynağa saygısı yok. bir eseri uyarlayacaksan o eserin her şeyini miras alırsın. mirası yok saymamalısın, sayamazsın. Bu arada fanları antogonistleştirme ve de piyasaya hizmet etme yönü zaten bilinçli ve korkunç bir hareket.Dizi kaynağı Lotr ama dizinin kendisi ve karakterleri lotr'da anlatıldığı gibi değil. Kitaba bağlı kalınmayan bir diziyi, kitap üzerinden değerlendirmek boşuna. Bu yüzden diziyi kendi kurgusu üzerinden izle, keyif al.
Ayrıca not düşeyim, ben lotr geek'i değilim, gördüğüm ve çok az olan bir bilgim üzere bunu söylüyorum.
abi mesele lotr meselesi değil ki.Güzel dizi, keyifle izliyorum. 8. bölüme gelinmiş hala LOTR serisi olmadığını kabul edememiş arkadaşlar var. Siz daha çok üzülür kızarsınız.
Arkada bırakmaktan ne anladığınla alakalı bir durum. Hala sürünün içindeler. Sadece en yavaşlar en arkaya. Savaşamayan gruplar için tercih edilebilecek bir hayatta kalma yöntemi.bu bolum hobbitlerden biri sey dedi ya " biz birbirimize sahip cikariz" falan. lan 3 bolum once ayagin kirildi diye seni arkada birakan babam miydi ? zayifi hastayi arkada birakan hobbitleri siz yazmadiniz mi olm?
Aynen hobbitler savaşçı bir ırk olduklarından savaşamayanlar en arkaya :dArkada bırakmaktan ne anladığınla alakalı bir durum. Hala sürünün içindeler. Sadece en yavaşlar en arkaya. Savaşamayan gruplar için tercih edilebilecek bir hayatta kalma yöntemi.
Olm savaşçı bir ırk olmadıkları için bunu yapıyorlar Yazdığımı da okumuyorsun artıkAynen hobbitler savaşçı bir ırk olduklarından savaşamayanlar en arkaya :d
Keko dur bir izleyelim sonra gelir savunursun ne geziyorsun buradaOlm savaşçı bir ırk olmadıkları için bunu yapıyorlar Yazdığımı da okumuyorsun artık
Spora gitcektim öncesinde az bakınayım dedim.. Tamam gidiyorum bysKeko dur bir izleyelim sonra gelir savunursun ne geziyorsun burada
Celebrimbor dur o celeborn bu sezon yok ayrıca celebrimbor niye ölsün yahu daha yüzükleri yapmadı :dSon bölümü izleyenlere bir sorum var.
Celeborn ölmüş diyorlar internette.Doğru mu bu?7.bölümde böyle bir bilgi geçiyor mu gerçekten?
En öndekiler savaşçıymış gibi lanse ettin kendi yazdığını okumuyosun lan daha bir de bana laf atıyosun sjzhzbOlm savaşçı bir ırk olmadıkları için bunu yapıyorlar Yazdığımı da okumuyorsun artık
"Savaşamayan gruplar için tercih edilebilecek bir hayatta kalma yöntemi."En öndekiler savaşçıymış gibi lanse ettin kendi yazdığını okumuyosun lan daha bir de bana laf atıyosun sjzhzb