Numenor kesin olacak mı ? Ne alaka ya Numenor taa neresi. Gerçi yüzük savaşı ve Sauron konusu dikkat çeker baya.Hayır. Numenor olacak, ama krallığın kuruluşundan mı başlar, yoksa ortadan mı girer belirsiz.
Numenor kesin olacak mı ? Ne alaka ya Numenor taa neresi. Gerçi yüzük savaşı ve Sauron konusu dikkat çeker baya.Hayır. Numenor olacak, ama krallığın kuruluşundan mı başlar, yoksa ortadan mı girer belirsiz.
Harita paylaşmışlardı. Numenor vardı.Numenor kesin olacak mı ? Ne alaka ya Numenor taa neresi. Gerçi yüzük savaşı ve Sauron konusu dikkat çeker baya.
Numenor yok olmadan öncesini anlatıyorsa ne anlatıyor ki bu dizi. Faithfull'ları mı anlatacaklar.Harita paylaşmışlardı. Numenor vardı.
Bence Sauron'un Numenor'luları kandırmasından başlayabilir. Numenor'un yıkılışı ve Sauron'un yenilişine kadar da gider. Elendil'i görmek isterim şahsen.Numenor yok olmadan öncesini anlatıyorsa ne anlatıyor ki bu dizi. Faithfull'ları mı anlatacaklar.
Galadrieli canlandıracak diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım kimi canladıracak.Dizinin kadrosunda yer alacak ilk isim belli oldu. Markella Kavenagh isimli oyuncu kitaplarda yer almayan bir karakter olan Tyra isimli bir karakteri canlandıracak. Kendisi su ablamız.
İkinci çağ tamamen Numenor ile alakalı olaylar ile geçiyor. Orta Dünya'da adam akıllı kimse yoktu o dönemlerde.Numenor kesin olacak mı ? Ne alaka ya Numenor taa neresi. Gerçi yüzük savaşı ve Sauron konusu dikkat çeker baya.
Tyra isimli bir karakteri canlandıracak.Galadrieli canlandıracak diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım kimi canladıracak.
Elf midir?Tyra isimli bir karakteri canlandıracak.
Kitaplarda böyle bir karakter yok. O yüzden insan olma ihtimali de var.Elf midir?