Öğrendiğim kadarıyla, önceden sızıntıya karşı şimdilik kod adı gibi bi şey o tyra, çok tolkienlik bi isim değil. Tabi denilen gibi tyra isminde de çıkabilir.Tyra isimli bir karakteri canlandıracak.
Öğrendiğim kadarıyla, önceden sızıntıya karşı şimdilik kod adı gibi bi şey o tyra, çok tolkienlik bi isim değil. Tabi denilen gibi tyra isminde de çıkabilir.Tyra isimli bir karakteri canlandıracak.
Bu oyuncunun Galadriel gibi bir karakteri canlandıracak donanımı yok.Öğrendiğim kadarıyla, önceden sızıntıya karşı şimdilik kod adı gibi bi şey o tyra, çok tolkienlik bi isim değil. Tabi denilen gibi tyra isminde de çıkabilir.
Bu dizide ne anlatılacak? Bir duyum veya açıklama var mı? Yüzük ve Hobbit izledim. Kitaplarla alakam hiç yok.Bu oyuncunun Galadriel gibi bir karakteri canlandıracak donanımı yok.
Aragorn'un atalarını anlatacak.Bu dizide ne anlatılacak? Bir duyum veya açıklama var mı? Yüzük ve Hobbit izledim. Kitaplarla alakam hiç yok.
Numenor göreceğiz de hangi zaman belirsiz. Ben Sauron'u ve Numenor'un düşüşünü göreceğimizi düşünüyorum.Bu dizide ne anlatılacak? Bir duyum veya açıklama var mı? Yüzük ve Hobbit izledim. Kitaplarla alakam hiç yok.
2.çağdan başlıyacak heralde.Sauron kesin sezon finalinde gelir.
1.çağ olsaydı daha iyi olmazmıydı2. çağ tam dizi yapmalık bir dönem bol bol entrika da var. Numenor'un çöküşünü izleyeceğiz.